Nieuws

Ieder kind is welkom in Apenheul

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Apenheul heeft als motto ‘Herken jezelf’ en dat moet iedereen kunnen doen. Kiwanis Club Apeldoorn ondersteunt al vele jaren goede doelen voor kinderen en is met Apenheul gaan samenwerken. Nu Apenheul het seizoen 2019 start, willen zij er samen zorg voor dragen dat geen enkel kind uitgesloten wordt van een vrolijke dag tussen de Apeldoornse apen.

Jeroen Fledderus (rechts), voorzitter van de Kiwanis Club Apeldoorn en Roel Welsing, directeur van Apenheul (midden) overhandigen symbolisch de 180 pakketten aan de voorzitster van het bestuur van de Voedselbank, Hetty Heddema (links).

Daarom hebben Kiwanis Club Apeldoorn en Apenheul afgelopen najaar Charity Diners georganiseerd om geld in te zamelen voor met name de basisschoolkinderen van Apeldoornse gezinnen die van de Voedselbank afhankelijk zijn. Die acties hebben het mogelijk gemaakt dat deze kinderen een pakket krijgen voor een onbezorgde dag in Apenheul, compleet met toegang, consumpties, lunch, een leerboek en natuurlijk een pet en een knuffel.

Kiwanis Club Apeldoorn en Apenheul willen met deze actie het belang van erbij horen in de Apeldoornse gemeenschap onderstrepen. Ieder kind wil er graag bijhoren en meemaken wat andere kinderen ook kunnen meemaken. Vanuit de opbrengst zijn onlangs ruim 180 pakketten voor een dag Apenheul overhandigd aan de Voedselbank, die voor de verdeling onder de basisschoolkinderen van hun cliënten zal zorgdragen.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar