Nieuws

Hugo de Jonge start campagne CDA Gelderland

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Vicepremier Hugo de Jonge zal maandagavond 4 februari samen met lijsttrekker Gerhard Bos in Apeldoorn het startschot geven voor de Gelderse verkiezingscampagne van het CDA.

De avond zal in het teken staan van diverse thema’s, waarbij leefbaarheid de rode draad zal vormen. De Jonge, die ook minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is, zal in de setting van ‘De Wereld Draait Door’ met mensen spreken over thema’s als vrijwilligers, dorpshuizen en zorg in de buurt. Zorgvoorzieningen moeten voor iedereen in Gelderland beschikbaar, betaalbaar en bereikbaar zijn.

Gerhard Bos: "Zo zijn de aanrijtijden van ambulances een zorg voor het CDA. Er zijn diverse dorpen die niet bereikbaar zijn binnen de norm van 15 minuten, zelfs niet in een ideale verkeerssituatie. Dit is geen wenselijke situatie. Wij vinden dat de Provincie Gelderland hier een prominentere rol in moet gaan spelen voor onze inwoners."

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen en in gesprek te gaan met Hugo de Jonge. Ook zullen bijna alle kandidaten voor de verkiezingen van Provinciale Staten en drie waterschappen aanwezig zijn. De avond start om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat er een kopje koffie klaar. Locatie is de Sprengenweg School (Sprengenweg 81, 7314 PH Apeldoorn). De auto kan men bij de locatie parkeren. Via het openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar, bushalte Schuttersweg is op een minuut afstand lopen van de locatie. Verzoek is je aan te melden bij bestuurssecretaris Diede Balduk (diede@cdagelderland.nl).

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar