Nieuws

Hoe beter de plek
hoe hoger de prijs

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - De snelheid waarmee de bal wordt aangespeeld. Dat ene metertje meer naar links. Of juist naar rechts. In het voetbal wordt het verschil tussen winst of verlies bepaald door die ene bal die wel of juist niet op maat wordt gegeven. Maar ook buiten de lijnen wordt maatwerk verlangd.

Zo is de favoriete plek op de Hoofdtribune van stadion De Adelaarshorst voor iedere Business Partner van Go Ahead Eagles verschillend. Waar de ene ondernemer het liefst exact ter hoogte van de middenlijn zit, daar geven andere Business Partners de voorkeur aan een paar meter meer naar links. Of naar rechts. Een Business Seat op maat, zogezegd.

Met ingang van het seizoen 2019/2020 werkt Go Ahead Eagles met een nieuwe prijsstelling van de Business Seats op de Hoofdtribune. Hiermee vergroot de club de segmentatie en kan Go Ahead Eagles nog beter aansluiten bij de wensen en behoeften van zijn Business Partners. De stelregel luidt: hoe beter de plek, hoe hoger de prijs. Het is een wens die al langer bestond onder de leden van de Business Club van Go Ahead Eagles.

Alle informatie over de nieuwe prijsstelling van de Business Seats voor het seizoen 2019/2020 is te vinden op www.ga-eagles.nl/prijsstellingen-business .

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar