Nieuws

Halloween in de Julianatoren

APELDOORN – Tot en met zondag 30 oktober is het Halloween in de Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark wordt gedeeltelijk in Halloweensfeer gebracht. Zo kunnen bezoekers meedoen aan de griezeltocht, waarbij zij zowel de griezelgrot als het griezeldoolhof in gaan.

 

Nieuw dit seizoen is de griezel-catwalk. Bezoekers kunnen in hun Halloweenoutfit meelopen op deze catwalk en maken kans op fantastische prijzen. Natuurlijk breng je een bezoek aan de Grote Spookshow. In deze 25 minuten durende show wordt iedereen meegenomen in een spannend verhaal waarbij volop gedanst en gezongen wordt met de favoriete TV-karakters meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia. 

De Grote Spookshow
Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest, maar Jul en Julia hebben wel een heel bijzondere verrassing voor hen in petto… Zing en dans mee met meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia.

Win griezelige prijzen!
Zoals de Julianatoren zelf zegt: “Halloween is een klein beetje griezelig.” Maar voornamelijk ook erg leuk! Want zoals op de website is te lezen, maken bezoekers zowel bij de griezeltocht als de griezel-catwalk kans op mooie prijzen. Zo kun je een te gek schoolreisje, een dagje Julianatoren met de hele familie of een gezinsabonnement winnen. Halloween is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Kijk voor meer informatie op de website www.julianatoren.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar