Nieuws

Geef een glimlach cadeau

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

TWELLO/DEVENTER/GORSSEL - Een goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt zeker als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 400 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Boost voor je zelfvertrouwen
“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.” Jasja Sikking vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. “Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met behandelingen. Tegelijkertijd wil je het normale gezinsleven zoveel mogelijk laten doorlopen. Dat kost best veel energie. Het verwenmoment was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Het gaf mij een boost in mijn zelfvertrouwen.”

Lokale deelnemers
Uit de regio doen in elk geval een viertal salons mee aan de actie van Look Good Feel Better. Dit zijn Sqin huidcoaching (Deventer), Schoonheidssalon Bianca (Deventer), Odine Maakt je Mooi (Twello) en Roos jouw huidcoach (Gorssel). “Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met Geef een glimlach cadeau”, vertelt Odine. 

Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Hier is tevens te zien welke salon nog plek heeft voor een verwenmoment. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!

 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar