Nieuws

Gedetailleerde blik op filmaanbod

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - De 27e editie van het Openlucht Filmfestival op de Bosweide van Stadspark Berg en Bos vindt plaats van 22 tot en met 31 augustus. Dit jaar draaien er maar liefst tien films, waaronder twee voorpremières. In aanloop naar het evenement lichten wij het filmaanbod uit.

Wild
In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen.

Anna (voorpremière)
Na ontdekt te worden door een modellenscout, verandert de carrière van de Russische schoonheid Anna Poliatova van gewone marktkoopvrouw in een internationale mode-sensatie. Maar onder de opvallende schoonheid van Anna schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheimagenten van de wereld te worden.

Toy Story 4
Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep.

Programma: 22-8 Wild, 23-8 Anna - voorpremière, 24-8 Toy Story 4 - originele versie, 25-8 Stuber, 26-8 Midsommar, 27-8 Poms, 28-8 Blinded by the Light, 29-8 The Matrix - voorpremière, 30-8 Bohemian Rhapsody, 31-8 The Lion King - originele versie. Een e-ticket kost €10,-, aan de kassa betaal je €12,50. Zie ook: www.openluchtfilmfestival.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar