Nieuws

Fit en vitaal stappen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Vanaf maart verzorgt de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) in samenwerking met 4 Fun Fit uit Apeldoorn FitStap. Deze lessen vinden op diverse locaties en tijden in Apeldoorn en Ugchelen plaats. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd FitStap-trainer met een sporttechnische en bewegingsagogische achtergrond.

Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. “Je hebt na afloop van het twaalf weken durende programma: inzicht in je gezondheid; inzicht in een gezonde leefstijl; vaardigheden op het gebied van zelfmanagement; ervaring met de succesbeleving van meer bewegen”, aldus Elbert van Mourik.

Wandel en beweegschool 4 Fun Fit start met het FitStap-programma in Apeldoorn en Ugchelen vanaf deze maand. Tijdens de trainingen is er naast beweging ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers zelfstandig. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

In Apeldoorn wordt FitStap laagdrempelig aangeboden door een speciale actie van wandel- en beweegschool 4 Fun Fit. “Naast deze actie hebben we kleine lesgroepen. Hierdoor is de kwaliteit en persoonlijke begeleiding hoog, zodat we iedereen de effecten van FitStap kunnen laten ervaren.” De FitStap-trainer zorgt dat iedereen aan de lessen kan meedoen. Kortom, voor iedereen een zeer verhelderende, laagdrempelige, leerzame en vooral leuke cursus.

De kosten bedragen €139,-. Voormalig deelnemers aan de Apeldoornse Wandel- en Diabetes Challenge krijgen na aanmelding voor FitStap Apeldoorn via 4 Fun Fit achteraf €50,- retour.

Aanmelden kan via de website www.fitstap.nl of per e-mail info@4funfit.nl. Voor meer informatie: Elbert van Mourik, telefoon 06-26751499 of e-mail: info@4funfit.nl 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar