Nieuws

Feest Tenniskids bij TC Sprenkelaar

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op zaterdag 22 en zondag 23 juni verzorgt de KNLTB in samenwerking met vijf tennisverenigingen het Tenniskids Feest, dé feestelijke afsluiting van de Kia Tenniskids competitie. Dit feest wordt op vijf verschillende locaties in het land gehouden. Het festijn is op zaterdag 22 juni in Kampen (KJLTC), Amsterdam (TV Tie-Breakers) en Bergen op Zoom (Smash Bergen op Zoom) en op zondag 23 juni in Alphen aan den Rijn (TV Nieuwe Sloot) en Apeldoorn (TC Sprenkelaar).

De KNLTB organiseert het Tenniskids Feest dit jaar voor de vierde keer. Vorig jaar sloten 1.500 kinderen, op zes locaties, gezamenlijk de Kia Tenniskids competitie af tijdens het Tenniskids Feest. Het feest is speciaal voor alle kinderen die minimaal vier keer hebben deelgenomen aan de Rode, Oranje of Groene competitie. Het doel van het evenement is om kinderen met méér plezier méér competitie te laten spelen. Er zijn zo'n 60.000 kinderen tot en met 12 jaar die tennissen bij een KNLTB-vereniging, waarvan ongeveer 25.000 kinderen tennissen in competitieverband.

Algemeen directeur Erik Poel: “We zijn blij dat deze vijf verenigingen samen met ons de competitie spelende kinderen een fantastische tennisdag gaan geven! Plezier in tennis is het allerbelangrijkste, dit zorgt er uiteindelijk ook voor dat kinderen meer gaan tennissen. Dit zien we ook tijdens de Kia Tenniskids competitie. Het spelen van wedstrijdjes is een goede manier om kinderen te laten zien hoe leuk tennis is, ook als teamsport.”

De feesten zijn van 10.00 tot 15.00 uur en de dag bestaat uit tennis, fun en entertainment. Elke vereniging stelt een eigen programma samen. Te denken valt aan tennisactiviteiten op de baan, springkussens, padel, een goochelshow en een ontmoeting met Tenniskids mascottes Ace en Love. Deelname aan het feest is gratis.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar