Nieuws

Fedde Timmer tekent bij voor een seizoen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Fedde Timmer speelt ook het komende seizoen in het rood-geel van csv Apeldoorn. De 21-jarige aanvaller komt voor het derde seizoen uit in het vlaggenschip en speelde tot op heden 46 officiële wedstrijden.

Timmer is content mijn zijn contractverlenging: “csv Apeldoorn is echt mijn club, ik speel er al negen jaar. Daarnaast ligt het Orderbos op loopafstand van huis en is het goed te combineren met mijn studie. Ondanks het feit dat ik vaak op de bank zit, wil ik graag blijven en een basisplaats veroveren. Dit seizoen willen we ons natuurlijk handhaven en daar hoop ik ook mijn bijdrage aan te kunnen leveren.”

Met het aanblijven van Timmer liggen er voor komend seizoen dertien spelers vast. In een eerder stadium gaven Luca Bouwmeester, Jesse Hartgers, Yorik Meijer, Sebastian van Laar, Sil Fiddani, Fabian Put, Steven van Es, Sander Krijns, Dean Bredewolt (DVS ’33), Edilson José Coelho (Rohda Raalte), Olaf Kluitenberg en Jeffrey van Amersfoort (beiden WSV) hun jawoord aan csv Apeldoorn.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar