Nieuws

Epe Voor Epe zoekt nieuwe goede doelen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

EPE - Een nieuwe grasmaaier voor de tuinvereniging? Een voetbalcourt voor een schoolplein? Oefenmateriaal voor het Geheugensteunpunt? Enkele doelen die vorig jaar maar liefst 7.000 euro mochten verdelen, nadat ze uitgekozen waren als goed doel voor het fietsevenement 'Epe voor Epe 2018'. “Kan jouw club, school, organisatie, stichting of vereniging uit de gemeente Epe ook wat extra geld gebruiken? Meld jouw goede doel dan nu aan”, zegt voorzitter Lian Schulte: "Dit kan zo spoedig mogelijk via onze website www.epevoorepe.nl."

Rotary Club en Inner Wheel Epe slaan samen de handen weer ineen en kiezen vijf goede doelen voor Epe voor Epe 2019. (Foto: Media Magneet)

Op zaterdag 22 juni wordt de negende editie van dit succesvolle fietsevenement georganiseerd door Inner Wheel en Rotary Club Epe. Voor clubs, verenigingen en stichtingen een succesvolle manier om wat extra’s te verdienen. Vaak is er bij hen wel een wensenlijstje, maar ontbreken de financiële middelen om iets aan te schaffen. Het evenement ‘Epe voor Epe’ is een leuke manier om extra euro’s te verdienen.

Schulte benadrukt wel dat het niet een kwestie is van je aanmelden en achterover hangen. “Als jouw project is geselecteerd, verkoop je als vereniging zelf kaarten voor onze (goed verzorgde) fietstocht vanaf de Hagedoorns Plaatse. De opbrengst wordt naar rato verdeeld over de geselecteerde doelen. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk kaarten te verkopen.” Tijdens de prachtige fietstocht ontvangen deelnemers een lunchpakket, versnaperingen en een warme maaltijd. “Het mes snijdt dus aan twee kanten." Uiteraard kunnen individuele deelnemers zich op de dag zelf ook nog aanmelden. "Die kunnen ter plekke aankruisen voor welk goed doel ze willen fietsen. Deelname aan Epe voor Epe bedraagt 10 euro per persoon.”

Schulte vervolgt: “Ook geïnteresseerd om een goed doel in te schrijven en zo geld in te zamelen tijdens de fietstocht Epe voor Epe? Meld dan voor welk concreet doel het geld nodig is. Het geld kan niet gebruikt worden voor aanvullen van de clubkas. Wat ook belangrijk is: Hoe gaat de vereniging deelnemers voor de fietstocht werven en wie is de contactpersoon. Nadere informatie? Surf dan naar de website www.epevoorepe.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar