Nieuws

Elektrische fietsen testen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

ZUTPHEN - Om elektrische fietsen kunnen we tegenwoordig niet meer heen. De komende maanden biedt het HARTJE Bike Experience Center consumenten de kans uitgebreid elektrische fietsen te testen in de prachtige omgeving van Zutphen tijdens de E-Bike Test-Events.

‘‘Advies is belangrijk, zelf ervaren is een pre. Veel consumenten staren zich blind op informatie van het internet en uit tijdschriften. Ieder mens is uniek en heeft individuele wensen; samen is het belangrijk om te kijken welke elektrische fiets kan voldoen aan deze wensen. Deskundig advies en de positieve ervaring van het proefrijden vormen de perfecte formule voor veel kilometers rijplezier“, aldus Wouter Haan van de Firma Hermann Hartje KG. Het HARTJE Bike Experience Center heeft minimaal 100 test E-Bikes van de merken Victoria, Tern, i:SY en Conway klaarstaan om een proefrit te maken.

De opstapdagen vinden plaats op zaterdag 30 maart, zaterdag 4 mei, zaterdag 18 mei en pinkstermaandag 10 juni van 10.00 tot 16.30 uur. Meer informatie via www.bike-experience-center.com of bel met 0575-571279.

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar