Nieuws

Edilson José Coelho van Rohda Raalte naar csv Apeldoorn

Door de redactie van Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - csv Apeldoorn heeft zich verzekerd van de diensten van Edilson José Coelho. De 24-jarige aanvaller komt over van zondageersteklasser Rohda Raalte en tekent in zijn toekomstige woonplaats een contract voor een seizoen.

Coelho, bezig aan zijn derde seizoen in Raalte, werd al langere tijd gevolgd door de Orderbosbewoners. “De afgelopen twee seizoenen ben ik benaderd door csv Apeldoorn. Ik ben echter geen speler die voor een korte tijd bij een club speelt en bovendien heb ik het goed naar mijn zin bij Rohda Raalte. Nu is het echter tijd om een nieuwe stap te zetten en heb ik in csv Apeldoorn een mooie nieuwe club gevonden. Dat ik in de zomer naar Apeldoorn ga verhuizen is een mooie bijkomstigheid”, vertelt de geboren Angolees, die in het verleden ook uitkwam voor Go Ahead Eagles, FC Twente, NAC Breda en FC Zutphen.

De aanvaller, die op alle voorhoedeposities uit de voeten kan, zal zich snel thuis voelen binnen het team. “Ik heb in het verleden samengespeeld met Fabian Put en Sebastian van Laar en omdat ik al eerder in Apeldoorn heb gewoond is de club voor mij ook niet onbekend. Daarnaast heb ik een fijn gesprek gehad met de hoofdtrainer. Hij heeft een goed toekomstplan geschetst waarin we met veelal jonge spelers gaan bouwen aan een nieuw team. Ik kijk ernaar uit om belangrijk te zijn met doelpunten en assists.”

Met het aantrekken van Coelho liggen tien spelers vast voor komend seizoen. Luca Bouwmeester, Jesse Hartgers, Yorik Meijer, Sebastian van Laar, Sil Fiddani, Fabian Put, Steven van Es en Sander Krijns verlengden eerder hun contract. Daarnaast komt Dean Bredewolt over van DVS ’33.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar