Nieuws

Drie dagen feest voor het hele gezin

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

WARNSVELD - Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus aanstaande vindt het Dorpsfeest in Warnsveld plaats. Drie dagen lang is het feest aan de Rijksstraatweg waarbij de toegang voor iedereen gratis is.

De mannen van Status Quotes

Vrijdag 17 augustus start de kermis om 13.00 uur. Om 19.00 uur gaat de feesttent open, alwaar men alvast terecht kan voor een drankje. Rond 19.45 uur speelt dan de eerste band van het Dorpsfeest, namelijk NYB, een knallende rockband uit de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. De mannen van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo. Met veel respect voor de sound van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. 

Zaterdag 18 augustus is een dag die echt in het teken staat voor de hele familie. Er wordt al om 09.00 uur begonnen met de rommelmarkt en de kermis start al om 11.00 uur. Vanaf 12.00 uur is er een speciaal kinderprogramma met onder andere de regionaal populaire Nikki de Ballonnenclown, een koe waarbij kinderen hun eigen limonade kunnen ‘melken’, een showbeer, DJ Appie met een heuse kinderdisco en kinderen kunnen op de foto met hun favoriete animatiefiguren. Vanaf de namiddag tot ongeveer 21.15 uur is er een feestavond met veel muziek. 

Zondag 19 augustus zal de boeken ingaan als de Dolle Zondag van het Dorpsfeest Warnsveld. Om 10.00 uur start er een brocante markt aan de oude kern van de Rijksstraatweg en deze duurt tot 17.00 uur. Tegelijkertijd start ook de kermis. Om 12.00 uur begint er in de feesttent een muzikale bingo onder leiding van Rose Murphy. Tijdens het dorpsfeest in Warnsveld komt de Dragpalace Muzikale Bingoshow met een spectaculaire XXL-editie. www.dorpsfeesten-warnsveld.nl

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar