Nieuws

Deventer centrum voor inwoners of toeristen?

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Op vrijdag 12 april wordt er in de bibliotheek gedebatteerd over de binnenstad van Deventer. Deskundigen, betrokkenen en publiek gaan met elkaar in debat over uitgaansmogelijkheden voor jongeren, festivallisering en toeristen in de Deventer binnenstad. Het debat start om 16.30 uur in de bibliotheek aan de Stromarkt.

Invasie van rolkoffertjes
Deventer heeft één van de mooiste binnensteden van het land met eeuwenoude gebouwen, gezellige winkelstraten en mooie pleinen. Festivals trekken veel bezoekers en steeds meer toeristen ontdekken de stad voor een dagtrip of lang weekend. Moeten er nog meer festivals komen en meer terrassen? Is er genoeg te doen voor jongeren? Wil Deventer Amsterdam achterna met een invasie van rolkoffertjes? En van wie is het centrum eigenlijk? Van toeristen, bewoners of de culturele elite? Aan de hand van stellingen wordt hierover  gedebatteerd op vrijdag 12 april van 16.30 tot 18.00 uur in de Bibliotheek Centrum. 

Publiek, betrokkenen en deskundigen in debat
Harry Webers, Marien van Schijndel, Maria Hertsenberg en Maarten Plekenpol  gaan met elkaar in debat. Politiek betrokken jongvolwassenen Marco Harps, Bas Donkers en Anne van der Meer geven hun visie op de uitgaansmogelijkheden in Deventer. Binnenstadmanager Peter Brouwer draagt bij met een eigen column. Het debat wordt geleid door Marry Dijkshoorn. Het publiek doet mee, iedereen is van harte welkom!

 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar