Nieuws

De warmste winterfair van het land

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - De betoverende buitenfair Spirit of Winter vindt dit jaar plaats van woensdag 14 tot en met zondag 18 november, zoals altijd bij Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen bij de ruim 150 specialisten, smaakmakers en trendsetters in de met duizenden lampjes verlichte lanen van Het Loo. Flaneer over het Koninklijke Stallenplein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking’-sessie of kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demo. Paleis Het Loo zelf is ditmaal niet te bezichtigen, omdat het wegens verbouwing is gesloten. Wel te bezoeken is het Stallenplein.

Traditioneel zijn er dit jaar ook weer twee avonden Spirit of Winter by Night; deze sprookjesachtige beleving wordt gehouden op vrijdag 16 en zaterdag 17 november van 16.00 tot 20.00 uur. Deze avonden staan in het teken van heel veel lichtjes, knapperende vuren, veel gezelligheid met ‘live’ muziek, glühwein of warme chocolademelk met slagroom en natuurlijk heerlijk wintershoppen. Dit alles tegen het magische decor van een prachtig uitgelicht Paleis Het Loo. Koop je aan de kassa ná 16.00 uur een entreekaart, dan betaal je een speciaal Spirit of Winter By Night-tarief van €12,50. Een dagkaart is óók geldig voor Spirit of Winter by Night.

De openingstijden van Spirit of Winter zijn op woensdag 14, donderdag 15 en zondag 18 november van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag 16 en zaterdag 17 november van 10.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie over diverse deelnemers en de toegangsprijzen, zie de website spiritofwinter.nl

Actiecode
Voor de lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek ligt tijdens het evenement een gratis warm drankje klaar. Wanneer zij hun toegangskaartje online bestellen - wat al een korting oplevert van 2,50 euro - kunnen zij op de website www.spiritofwinter/actie de speciale actiecode stedendriehoek invullen.  Zij krijgen daarop een voucher, die ze kunnen uitprinten en meenemen naar het evenement. Deze kan bij de kassa worden ingeleverd, in ruil voor een bonnetje voor het gratis drankje.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar