Stedendriehoek

Dé verrijking voor je tuin: een eikenhouten tafel

Een van de tuintrends van 2018 is het gebruik van strakke en stoere materialen. De tuin wordt ook steeds vaker een verlengstuk van onze woning. Het is een belangrijke plek geworden waar we tot rust willen komenen.. Het liefst richten we onze tuin gezellig in met een mooie eethoek, een loungeset, een buitenkeuken en kastjes. In ieder geval zo compleet mogelijk, zodat hij comfortabel is. Ben jij nog op zoek naar een prachtige tuintafel? Het is nu helemaal hip om tuinmeubels op maat te laten maken.

Van binnen naar buiten
Een eikenhouten tafel is niet alleen voor binnen, ook in je tuin komt hij heel goed tot zijn recht. Massieve eiken tafels matchen bijvoorbeeld heel goed bij industriële woonstijl., dit komt door de combinatie van eikenhout met metaal. Maar ook in moderne, tijdloze en landelijke interieur past een massieve eiken tafel moeiteloos.

Duurzaam hout voor jarenlang plezier
Eikenhout is een van de meest verkochte houtsoorten voor binnen- en buitentafels. Eigenschappen als sterk, hard en makkelijk te bewerken maken het hout erg geschikt om er meubels van te maken, Het tafelblad wordt gemaakt van dikke eikenbomen van Nederlandse bodem. Hierdoor heeft het blad ook een robuuste uitstraling. Eikenhout is een ideaal houtsoort om af te werken. Als het tafelblad klaar is wordt deze behandeld met een speciale 2-componenten coating voor buiten. Zo wordt het blad extra duurzaam, waardoor je er heel lang plezier van hebt. Jouw eikenhouten tafel krijgt een stalen of aluminium onderstel. Ook deze wordt afgewerkt met een speciale buitencoating. Zo heb je een tafel die gerust het hele jaar buiten kan blijven staan. 

Sfeervolle ruimte
Als je een veranda hebt kun je de tafel ook daaronder zetten. Zo staat ie droog en beschermd en verleng je bovendien de levensduur. Een veranda kun je omtoveren tot een gezellige extra leefruimte, zonder dat je spullen direct nat worden door een regenbui. In hoeverre je een veranda kunt inrichten is natuurlijk afhankelijk van de grootte, maar stoelen mogen zeker niet ontbreken. En dat wordt geen lastige keuze, want bij je eikenhouten tafel past van alles.  

Kussentje erop?
Ook een loungeset is een verrijking in de tuin. Deze kun je ook op maat laten maken of direct online bestellen. En het is fijn dat je ook de mogelijkheid hebt om de benodigde kussens te bestellen in de gewenste maten en kleuren. Zo heb je altijd prachtige kussens op maat voor jouw loungeset. De kussens zijn waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Wil je ook een stoere tuinset op maat?
Woonloodz doet dit geheel naar jouw wensen. Wij maken jouw tuinmeubels op maat. Puur handwerk en vakmanschap. Wil je een loungeset, een tuintafel of een bartafel met krukken? Het kan allemaal. Je kunt zelf aangeven welke afmetingen je wilt. Behalve eikenhout, werken we ook nog met tropische hardhoutsoorten zoals teak. Het onderstel wordt netjes afgewerkt met verstelbare pootjes en ook aan de bescherming van je terras is gedacht. Wil je er kussens bij? Ook dat kan geregeld worden. Kijk voor meer informatie op onze website, stuur een mail naar info@woonloodz.nl of bel naar 058 – 8200993. Wij leveren in heel Nederland.