Ondernemend

De veelzijdigheid van steigerhouten meubelen

In de winter zijn we meer binnen en maken we het graag gezellig in huis. Vaak knappen we aan het begin van het jaar de woonkamer op. We kiezen voor een nieuwe kleur op de muur of frissen het interieur op met wat nieuwe meubels en accessoires. Ben jij zo iemand de regelmatig een nieuw behangetje of andere kleur op de muur wil? Dan raden we jou aan om te kiezen voor tijdloze meubelen, zoals steigerhouten meubelen. Hier kun je alle kanten mee op. Iedere kleur of print sluit moeiteloos op de meubelen aan.

Woontrends
Trends volgen elkaar in razend tempo op. Ieder jaar zijn er op woongebied nieuwe kleuren en stijlen. Was het vorig jaar bijvoorbeeld nog de kleur ‘denim drift’, dit jaar mogen de kleuren Heart Wood of petrolblauw niet ontbreken op je muur. Heerlijk toch al die frisse kleuren, die je woning steeds weer een nieuwe oppepper geven? Een nieuwe kleur in combinatie met steigerhouten meubels geeft je woning weer een totale nieuwe ‘look en feel’. Steigerhout matcht altijd, welke kleur je ook kiest. De veelzijdigheid van dit houtsoort zorgt ervoor dat jouw interieur nooit gaat vervelen. 

Kies voor steigerhout
Steigerhouten meubelen zijn nog steeds erg populair. Dat komt door de stoere en robuuste uitstraling. En je kunt er van alles mee maken: van een bijzettafeltje tot zitmeubelen en van een bed tot aan een wandlijst. Een voordeel van steigerhout is dat het hout uitstekend past in de woonstijlen en trends van nu. Zo kan een stoere industriële eettafel heel goed gecombineerd worden met designstoelen of comfortabele fauteuils. Bovendien is steigerhout niet alleen geschikt om je woning mee in te richten maar ook als toepassing in de tuin. Een tuinbank of tuinset van steigerhout is dan ook een prachtige blikvanger op je terras. Steigerhoutspecialist VanLonden.com merkt de stijgende populariteit van steigerhouten meubelen nu al een vele jaren. Het bedrijf maakt al tijden lang meubelen met veel plezier en passie en ze hebben de vraag de afgelopen jaren alleen nog maar zien toenemen. 

Kinderkamer inrichten
Steigerhout is het ideale hout om de kinderkamer mee in te richten. Een bed, kast en bureau zijn de voornaamste meubels in een kinderkamer. Deze meubels kun je ook met elkaar combineren om zo veel ruimte te winnen. Onder een hoogslaper is plek voor een kast en een bureau. Zo heb je een alles-in-een-meubel en blijft er voldoende speelruimte over. Ben je op zoek naar een kinderbed voor twee kinderen? Denk dan eens aan een hoogslaper met logeerbed. Bovendien is dit ook een ideaal bed voor als twee kinderen uit een gezin een slaapkamer delen.  

Maatwerk
Soms is het lastig om voor die ene plek in de woonkamer, keuken, hal of welke ruimte dan ook een meubel te vinden dat daar past. Wij maken de meubels speciaal voor onze klanten op maat. Daarmee creëer jij het perfecte meubel voor op die specifieke plek in je huis. Ook is het mogelijk om zelf ontwerpideeën aan te dragen. Vertel je idee en wij tekenen het voor je uit. Je kunt daarnaast nog kiezen voor een bepaalde kleur en afwerking. Of geef de meubelen een industriële look door de toepassing van steigerbuizen, staal of wielen. Zo krijgt jouw interieur wel een hele persoonlijke sfeer.

Vakmanschap
De werkplaats van VanLonden.com ademt een en al vakmankschap. Ambachtelijke geluiden en de karakteristieke geur van vers gezaagd hout komt je tegemoet. In onze loods liggen stapels lange grijze steigerplanken klaar om de mooiste meubelen van te maken, zoals tafels, stoelen, kasten, bijzettafeltjes, kinderbedden en bureaus. Wil je ook een steigerhouten meubel op maat? Wij kunnen onze maatwerkmeubelen binnen ongeveer vijf weken bezorgen bij jou in Apeldoorn, Deventer of Zutphen.