Nieuws

De slaapkamerspecialist
van Zutphen: Slaapkamerweb

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

Is jouw slaapkamerinterieur wel een keer aan vervanging toe na al die jaren? Dan doe je er goed aan om een bezoekje te brengen aan de slaapkamerspecialist van Zutphen; Slaapkamerweb! Actief familiebedrijf sinds 1983 en op het gebied van slaapkamermeubels al jaren een begrip in Zutphen en omstreken. Slaapkamerweb is al ruim 35 jaar gevestigd in Zutphen, aan de Loskade 4, en is de one-stop-shop voor al jouw hoogwaardige slaapkamermeubels.

Ruime toonzaal & overzichtelijke website
Aan de Loskade 4 in Zutphen vinden we het pand van Slaapkamerweb. Een ruime toonzaal vol met kasten en bedden, maar ook matrassen, bedbodems en beddengoed, bieden uitgebreide keuze. Wat voor interieurstijl je ook wenst in de slaapkamer, Slaapkamerweb heeft het. 

In de toonzaal is het mogelijk om te komen proef liggen en de producten in het echt te bekijken. Vind je dit niet nodig of maak je liever online je keuze? Dan is het ook mogelijk om via Slaapkamerweb.nl de producten te bestellen. De overzichtelijke webshop maakt het mogelijk om snel (en veilig) jouw slaapkamermeubels bij elkaar te zoeken en te bestellen.

Kwaliteit staat voorop
Voor kwaliteit hoef je bij Slaapkamerweb ook niet bang te zijn. De slaapkamerkasten, bedden en andere producten zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige Duitse materialen. Duurzaamheid en kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel! Koop je dus een slaapkamermeubel bij Slaapkamerweb, dan heb je hier nog jaren plezier van.

Maatwerk is mogelijk
Bij Slaapkamerweb weten ze als geen ander dat ieder zijn leven anders is. Dagelijkse routines, kledingstijl, woning, geen persoon is hetzelfde. Hierdoor kan het ook niet zo zijn dat iedereen maar dezelfde kledingkast in zijn of haar slaapkamer heeft staan. Met deze reden in het achterhoofd besloot Slaapkamerweb hun service uit te breiden met kledingkasten op maat.

Door middel van de kastentool kan je gemakkelijk online jouw perfecte kledingkast samenstellen. Geheel naar jouw eigen wensen en stijl. Van een lichtbruine, houten zweefdeurkast van 200cm breed tot een zwarte draaideurkast van 400cm breed of een maatwerk hoekkast. Al deze combinaties maken het aantal mogelijkheden eindeloos!

Als je eenmaal tevreden bent over het exterieur van de kast heeft Slaapkamerweb nog een verassing voor je; het interieur is ook nog eens naar eigen wensen aan te passen. Draag je dus veel jeans en sneakers, kies dan voor legplanken. Draag je toch meer blousejes of pantalons? Dan heb je juist weer meer baat bij hangrekken. Zodoende is het dus mogelijk om een kledingkast samen te stellen die is toegespitst op jouw interieur- & kledingstijl en persoonlijke voorkeuren. 

Bezorging & montage
Heb je tot in de puntjes je grote kledingkast of tweepersoonsbed bij elkaar gezocht? Maar vrees je hem een beetje voor het in elkaar zitten en naar boven tillen? Wees gerust, de service van Slaapkamerweb is nog niet voorbij. Zodra het door jou bestelde product bij Slaapkamerweb gereed is zullen ze je bellen om een aflevermoment in te plannen. Op de dag van bezorging zal Slaapkamerweb kosteloos jouw bestelling afleveren én wordt het door professionals in elkaar gezet. 

Ben je dus op zoek naar nieuwe slaapkamermeubels omdat je uit huis gaat, gaat samenwonen of je slaapkamerinterieur aan vervanging toe is? Breng dan zeker een bezoekje aan Slaapkamerweb!

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar