Nieuws

De mooiste steigerhouten
kinderbedden voor een
tijdloze slaapkamer

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

Een voorwaarde voor het kiezen van een kinderbed is dat het lang meegaat, dus duurzaam is. Ideaal is dat je kind er niet in no-time is uitgegroeid of plotseling is uitgekeken op het bed. Daarom is een steigerhouten kinderbed een uitstekend keuze. Een kinderbed van steigerhout is stoer, stijlvol en tijdloos. Het leuke is dat je met steigerhout alle kanten op kan. Bij VanLonden.com weten ze er wel raad mee. Ze maken in de werkplaats de mooiste steigerhouten kinderbedden maar ook ander steigerhouten meubels. De kinderbedden en meubelen worden in elke gewenste afwerking en afmeting gemaakt. Je kunt hier dus prima terecht als je een steigerhouten meubel op maat wilt.

Mooi door eenvoud: ideaal bed voor kleintjes
Steigerhouten hoogslaper Jur zorgt ervoor dat er voldoende ruimte overblijft in de kinderkamer. Je kindje slaapt op hoogte, wat ideaal is bij het toestoppen. Onder het bed is nog voldoende opbergruimte voor speelgoed. Via het kleine trapje klimt je kind zelf in bed. 

Als een ridder in een kasteelbed
Er is toch niets leukers dan slapen in een kasteel? Dit bed biedt voldoende ruimte voor al het speelgoed. Bijzonder aan dit bed is dat er ook een slaapplek is voor een vriendje of vriendinnetje, ideaal voor de kleine slaapkamer. Zo passen er toch twee kinderen in één kamer. Bij dit steigerhouten kinderbed is een glijbaan optioneel. Ook de hoogte kan eventueel nog worden aangepast. 

Bed, bureau en zithoek: Chiel heeft alles
Deze hoogslaper maakt iedere kinderkamer compleet. Het combineert een prachtig kinderbed met een fraai bureautje, gezellige ruime zithoek en opbergruimte. Dit kinderbed is ook verkrijgbaar in een uitvoering voor meisjes, deze heet Celine. 

Stoer Harley Davidson bed
Ben je op zoek naar een steigerhouten eenpersoonsbed? Dan is het steigerhouten Harley Davidson bed wat je zoekt. Onder het bed is ruimte voor twee lades, welke apart besteld kunnen worden. Het grote hoofdbord met Harley Davidson opdruk biedt ruimte voor een in te bouwen lampje. Uiteraard is het ook mogelijk om het bed te bestellen zonder de tekst. 

Stapelbed Finn: ideale combinatie
Steigerhouten kinderbed is een stapelbed. Je kind kan zowel boven als beneden slapen. Maar de plek beneden is ook een fijne relaxplek om een boekje te lezen. Boven kan geslapen worden onder een afdakje. Bij dit bed wordt de trap er gratis bijgeleverd. Zowel bij dit bed als bij de andere steigerhouten kinderbedden kan er een matras en een lattenbodem bij worden besteld. 

Inspiratie opdoen?
Ben je benieuwd naar onze bedden? Dan ben je van harte welkom in onze inspiratieshowroom. Hier staan een paar meubelen uitgestald om het steigerhout te kunnen zien en te voelen. Dit is ook de plek waar we met jou je wensen kunnen doornemen voor een kinderbed op maat. We plannen graag een afspraak in op het moment dat het je uitkomt. Onze meubelen worden geheel op ambachtelijke wijze gemaakt in een grote werkplaatsen waardoor het mogelijk is om de bedden tegen een scherpe prijs aan te bieden.

 

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar