Nieuws

De auto in voor het hospice

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

EPE - Op vrijdag 17 mei gaat de eerste JCI Veluwe Rally van start. “Het gaat een dag worden om nooit te vergeten. Met mooie, oude, sportieve, exclusieve en bijzondere auto’s rijden we langs de mooiste plekjes op onze Veluwe. We lunchen op een zeer bijzondere en exclusieve locatie en we sluiten de dag af met een gezellige borrel”, vertelt organisator Orlando Koorn.

“Kortom, naast het competitieve karakter van de rally, gaan we vooral voor een leuke, gezellige en informele dag waarop je je netwerk vergroot met ondernemende, gelijkgestemde autobezitters en -liefhebbers.”

De opbrengsten van deze dag worden overhandigd aan Stichting de Kruimelschaar/Hospice Casa Vera. Koorn: “De vrijwilligers van Casa Vera zorgen voor mensen in de laatste fase van hun leven. Als de zorg thuis niet meer mogelijk is, biedt hospice Casa Vera in het nieuwe pand in Epe een warm alternatief. Hospice Casa Vera is een bijna-thuis-huis waar huiselijkheid dan ook sterk aanwezig is. Een plek waar liefdevolle aandacht is wanneer het ook zo nodig is.         

Voor €200,- per auto met twee personen, hebben deelnemers een fantastische dag inclusief luxe lunch en afsluitende borrel. Koorn: “Wat levert het jou - buiten een superleuke dag - op? Je vergroot je netwerk, je ontmoet veel ondernemende en gelijkgestemde mensen in een informele setting en bovenal help je een bijzonder en mooi regionaal goed doel! Zo enthousiast geworden dat je meer wilt doen? Of niet in het bezit van een bijzondere auto maar wel bijdragen? Er is een ruime keuze uit verschillende sponsorpakketten; hierdoor kunnen wij samen de opbrengsten voor hospice Casa Vera nog hoger laten worden en krijg jij als sponsor alle exposure!”

JCI Epe maakt onderdeel uit van de internationale organisatie Junior Chambers International (JCI). Leden zijn jonge, ondernemende mensen tussen de 25 en 40 jaar uit de Gemeente Epe, die zichzelf (met gezelligheid) willen ontwikkelen met behulp van trainingen, bedrijfsbezoeken en bedrijfspresentaties. Koorn: “Onze leden willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij. De start van de rally is om 10.00 uur bij Hotel de Denneheuvel in Epe en eindigt laat in de middag. Zie voor meer informatie de website www.jciveluwerally.nl.” 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar