Nieuws

Dartweekend met nationale top

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

ZUTPHEN - Dart Vereniging de Stedendriehoek (DVS) verzorgt op zaterdag 23 februari de derde editie van het Open Stedendriehoek Koppeltoernooi (2 tegen2), gevolgd op zondag 24 februari door het Open Stedendriehoek NDB Ranking toernooi. Locatie voor deze editie is dit keer de Hanzehal, Fanny Blankers-Koenweg 2 te Zutphen.

Het NDB Ranking toernooi op zondag is een landelijk toernooi dat onder auspiciën van de Nederlandse Darts Bond wordt georganiseerd. Het betreft een landelijk rankingtoernooi waarbij men zich, door middel van het behalen van punten, kan kwalificeren voor het Nederlandse Selectie Team. Wil men bij dit toernooi meedoen met de Heren A of Dames, dan dient men zich vooraf online in te schrijven. Voor alle andere categorieën hoeft dat niet. Dit toernooi is voor een ieder toegankelijk, waarbij er wordt gestreden in de volgende categorieën: Jeugd met drie categorieën: aspiranten (tot en met 13 jaar), junioren (14 tot en met 17 jaar) en meisjes (tot en met 17  jaar); Para Darters (mensen met een lichamelijke beperking); Dames; Heren B; Heren A. Alle spelers met de Nederlandse nationaliteit, die niet in het bezit zijn van een PDC-tourcard, kunnen deelnemen aan de NDB Rankingtoernooien. Naast dat men zich kan kwalificeren voor de Nederlandse Selectie, is er die dag ook een prijzenpot van ruim €4000,- te verdelen. De verwachte opkomst is tussen de 500 en 600 deelnemers.

Koppeltoernooi
Als opwarmer is er op zaterdag 23 februari het Open Stedendriehoek Koppeltoernooi.  Deelnamekosten zijn €15,- per koppel. Ook hier is een aantrekkelijke prijzenpot te verdelen van €1000,- (bij minimale deelname van 48 koppels), waarbij dan voor de winnaars van dit koppeltoernooi  er €250,- klaar ligt. De zaal is open vanaf 17.30 uur. Inschrijven voor het toernooi is mogelijk tot uiterlijk 18.45 uur in de zaal. Om 19.00 uur start het koppeldarttoernooi.

Voor dit mooie dartweekend worden honderd dartbanen opgesteld om alle wedstrijden te kunnen verwerken, zodat op zondag rond 16.00 uur de finalewedstrijden van de jeugd kunnen worden gespeeld en rond 18.00 uur de finalewedstrijden van de senioren. Speciaal hiervoor is Master Caller Marco Meijer aanwezig. Voor meer informatie, zie de website www.stedendriehoekdarts.nl 

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar