Nieuws

Culinair genieten

Vijf versies van vers vlees, vis, vegetarisch

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op woensdag 4 september verzorgt City Lounge Apeldoorn, gevestigd aan Stationsstraat 297, de vijfde editie van de vleesch-, visch- en veggiemarkt. Eigenaar van City Lounge Apeldoorn Mark Reiman is behept met de organisatie, samen met de gerenommeerde bedrijven Ter Weele, Chef Jesse, Henri Bloem en Care & Cooking. Het culinaire evenement heeft een avondvullend programma met veel vlees en verse vis, bereid vanaf de Big Green EGG, OFYR of vanuit de rookkast, met daarnaast een keur aan vegetarische gerechten, een wijnbar met wereldwijde wijnen en live entertainment met zanger Frits Piekema, gezegend met het stemgeluid van Frank Sinatra.

De vijfde (jubileum)editie van het evenement, dat jaarlijks plaatsvindt, duurt van 17.00 tot 21.00 uur. Deelname kost 44,50 euro per persoon. Mail voor tickets naar info@citylounge.nl of bel met 055-2070697. Reiman: “Wij nodigen u van harte uit om dit smakelijke jaarevent met ons mee te vieren. De aanmeldingen komen ook gestaag binnen, nu iedereen weer terug is van vakantie. Het evenement wint steeds meer aan naamsbekendheid en het wordt ook steeds volwassener. Met het huidige aanbod komen we écht iedereen tegemoet op culinair gebied. We hopen dan ook (maximaal) 180 gasten te mogen begroeten.”

Nieuw in de naam van het evenement, en dus ook in het aanbod, is het ‘veggie’-assortiment. Reiman: “Jesse Nauta, voormalig eigenaar van Café Eigen aan de Korenstraat, was daar al geliefd vanwege zijn heerlijke salades en vegetarische gerechten. Die komt hij nu graag bij ons laten proeven. Slager Ter Weele behoeft natuurlijk geen nadere introductie; die is in de wijde regio bekend en daar werken we al een paar jaar met veel plezier mee samen. Hetzelfde geldt voor  Care & Cooking en de prachtige wijnen van Henri Bloem; zij schenken bij elk gerecht een passende wijn.”

Natuurlijk is Reiman er trots op dat zijn culinair festijn alweer de vijfde editie beleeft, maar hij schenkt geen bijzondere aandacht aan dit eerste lustrum. “Ik ben blij dat het steeds zo’n succes is geweest, maar je mag niet tevreden achterover leunen. De kunst is om het event elke keer weer interessanter te maken, en daar hebben we dit jaar voor gezorgd door de combinatie van drie verschillende bedrijven.” De reacties op het evenement zijn altijd goed geweest, en die willen we de komende editie graag overtreffen!” Voor meer informatie, zie de website www.citylounge.nl/vleeschenvischmarkt

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar