Nieuws

csv Apeldoorn wil rug
rechten tegen SVZW

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

door Johan Wind

APELDOORN - Na een thuisoverwinning op DETO en een gewonnen uitbeurt in de polder bij Flevo Boys, verloor csv Apeldoorn afgelopen zaterdagmiddag in Nijkerk terecht van een veel beter Sparta. Hierdoor blijven de Orderbosbewoners voorlopig bivakkeren in de gevaarlijke regionen van de ranglijst. Zaterdag 16 maart mogen de mannen van trainer Jeroen Burghout zich weer gaan opmaken voor een wedstrijd op het eigen Orderbos.

Tegenstander is hekkensluiter SVZW uit Wierden. In deze wedstrijd zal csv Apeldoorn de rug willen rechten om in de komende serie wedstrijden de nodige punten binnen te slepen, om handhaving in de Hoofdklasse aan het eind van de rit te kunnen bewerkstelligen.

Middenvelder Jesse Hartgers was in dat kader onverbiddelijk in zijn vooruitblik naar de komende twee thuiswedstrijden tegen respectievelijk SVZW en - die week daarna - Buitenpost: “In deze twee wedstrijden moeten wij de volle winst halen. Dat zijn wij aan onze stand verplicht.”

Hartgers verlengde onlangs zijn contract met één seizoen. Voor Hartgers was het verlengen van zijn contract een vanzelfsprekendheid: “csv Apeldoorn is mijn club. Ik heb hier altijd gespeeld en heb het hier prima naar mijn zin. Ik ben totaal niet bezig geweest om te verkassen. Wie weet wat er in de toekomst nog gebeurt, maar op dit moment is dat niet aan de orde”, aldus de flegmatieke middenvelder. Op 19 maart 2016 speelde csv Apeldoorn ook thuis tegen SVZW. Velen zullen zich nog het moment herinneren in de 54e minuut van die wedstrijd, toen Jesse Hartgers de bal op het middenveld oppikte en begon aan een rush richting het Wierdense doel. Onderweg degradeerde de kleine middenvelder zijn directe tegenstander met een even sublieme als subtiele voetbeweging tot een beginneling. Het precieze schot bracht de uiteindelijke 3-1 op het scorebord. Een eindstand waar csv Apeldoorn ook aanstaande zaterdag graag voor wil tekenen. De wedstrijd begint zaterdag om 15.00 uur. Wedsrijdsponsors zijn Payroll Experts voor iedere organisatie die met personeel werkt. en Zijlstra Keukens voor passende ideeën en advies om van uw keuken een droom te maken.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar