Nieuws

Chantal op de kermis!

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Tot vanavond 22.00 uur is ze nog op de kermis te bewonderen, televisiepersoonlijkheid Chantal Janzen. Ondanks het mindere weer, ook vandaag, straalt de vakvrouw van oor tot oor bij het outdoor-spektakel bij de Americahal, Laan van Erica 50 in Apeldoorn. Wie haar nog even wil spotten, dient zich dus zo snel mogelijk richting het kermisterrein te begeven.

De kermis duurt nog tot en met zondag 17 maart. Alle 35 attracties en lekkere versnaperingen zijn dagelijks te bezoeken van 13.00 tot 22.00 uur. Op de slotzondag, Eurodag, kosten bijna alle attracties - grotere als de Booster en Project One uitgezonderd - (uiteraard) één euro. Bezoekers uit de hele regio Stedendriehoek hebben nog een paar dagen de tijd om te genieten van het allerbeste vermaak op kermisgebied. Vader en zoon De Voer staan elk jaar weer garant voor spektakel van hoog niveau en verwennerij van de inwendige mens. Aangezien alle attracties buiten staan opgesteld, is het natuurlijk wel even duimen voor lekker weer.
Bezoekers kunnen hun auto gratis parkeren op het omvangrijke terrein en treinreizigers zijn vanaf station Apeldoorn De Maten lopend binnen twee minuten op de kermis!

 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar