Nieuws

Brabanders ontvangen meeste valentijnskaarten

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

STEDENDRIEHOEK - Voor inwoners van Noord-Brabant lijkt het een Valentijnsdag vol liefde te worden. Volgens kaartenwebshop Kaartje2go.nl hebben Brabanders namelijk de meeste kans om een valentijnskaart te ontvangen. Ook Utrechters en Overijsselaars maken veel kans op liefde per post. Kaartje2go.nl deed onderzoek onder alle bestelde valentijnskaarten van de afgelopen drie jaar.

Donderdag 14 februari lijkt niet zo’n rooskleurige dag te worden voor inwoners van Limburg, Flevoland en Friesland. Zij ontvangen namelijk de minste valentijnskaarten.

Udenaren meest liefdevolle Nederlanders
In Montfoort (Utrecht) bruist het op Valentijnsdag 2019 waarschijnlijk van de liefde. Van alle gemeentes in Nederland worden hier namelijk de meeste valentijnskaarten bezorgd. Udenaren blijken de meest liefdevolle Nederlanders, want zij sturen de meeste valentijnskaarten.

We versturen gemiddeld meer dan 1 valentijnskaart
Opvallend is dat veel kaartstuurders meer dan één valentijnskaart versturen. Onduidelijk is of er geheime liefdes in het spel zijn, of dat zij ook valentijnskaarten naar een vriend of familielid sturen. Vrouwen lijken trouwens het meest romantisch als het om valentijnskaarten gaat, want 75 procent van de kaartverstuurders is vrouw.

Top drie gemeenten
In welke gemeenten in Gelderland heb je de meeste kans om een valentijnskaart te ontvangen?

1. Westervoort
2. Heerde
3. Wijchen

De minste kans heb je in Voorst.

En in Overijssel?

1. Raalte
2. Almelo
3. Borne

De minste kans heb je in Tubbergen.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Cleantech Regio Nieuws

Laatste nieuws

Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar