Nieuws

Benefietdiner voor
wandelestafette

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN/VORDEN - Op zaterdag 29 en zondag 30 juni wordt in Apeldoorn de SamenLoop voor Hoop gehouden. Een 24 uur durende wandelestafette waarbij gezamenlijk wordt stilgestaan bij kanker én het leven vieren. Het belooft een groots opgezet evenement te worden met muziekoptredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Dat stilstaan bij kanker én het leven vieren goed samen kunnen gaan, bewijst het initiatief van Grand Bistro De Rotonde in Vorden. Daar wordt dinsdag 19 maart een benefietdiner ten bate van SamenLoop voor Hoop gegeven. “Wij serveren die avond een heerlijk Italiaans viergangendiner (inclusief wijn) voor 39,75 euro. De opbrengst wordt gedoneerd aan het KWF.” Restaurantmanager Esther Cohen van De Rotonde is als commissielid ook vertegenwoordigd in de organisatie van SamenLoop voor Hoop. Op 29 en 30 juni is zij verantwoordelijk voor de catering en het amusement van dit evenement.  

Naast het benefietdiner op 19 maart heeft De Rotonde voor april en mei een prachtige wandeling in de omgeving van Vorden laten uitzetten door de wandelmeester. “Zo kun je alvast warmlopen voor juni én genieten van een tweegangenlunch (lunch inclusief begeleiding wandelmeester 15 euro/ lunch en op eigen gelegenheid wandelen 12 euro). Uiteraard gaat een deel van de opbrengst van deze lunch ook naar SamenLoop voor Hoop. Reserveren voor het benefietdiner of lunch met wandeling kan rechtstreeks bij De Rotonde, telefoon 0575-551519.

“Heeft u ook een talent dat u wilt inzetten voor dit goede doel? Heeft u ideeën over te voeren acties, wilt u meelopen op 29 en 30 juni of wilt u dit evenement gewoon niet missen? Kijk dan voor meer informatie op www.samenloopvoorhoop.nl

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar