Nieuws

BabyMax wijst de weg in babyland

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

Wat is er nou handiger dan de complete baby-uitzet voor de gezinsuitbreiding onder één dak bij elkaar zoeken? Sinds 2016 beschikt Apeldoorn over een megastore waar dat mogelijk is: BabyMax. Aan het Kanaal-Zuid is de winkel van Wilfred Breunissen en zijn broer Herman alweer twee jaar een betrouwbare naam. “Wij denken altijd vanuit het oogpunt van de klant en service is voor ons een groot goed”, aldus Wilfred temidden van kinderwagens, autostoeltjes én… tienerkamers. “Ja, we heten dan wel BabyMax, ook na de eerste verjaardag van een kind zijn wij een adres om regelmatig even langs te gaan. We zijn niet alleen sterk in baby-artikelen, maar ook in peuter- en tienerkamers.”

Kaas
Het begon allemaal toen de broers Breunissen, eigenaren van een drietal kaaswinkels in Gelderland, werden benaderd om BabyMax in Veenendaal over te nemen. “Dat vonden we een mooie uitdaging, dus zo gezegd, zo gedaan”, vertelt Wilfred. “Na vijf jaar kregen we de kans om te verhuizen naar Apeldoorn. Een nieuwe uitdaging en een nieuwe markt, daar hadden we wel oren naar.” Met de komst van BabyMax naar Apeldoorn was de eerste megastore met baby- en kinderartikelen hier een feit. “We verkopen artikelen voor ieder budget. Bovendien zijn we dealer van een aantal exclusieve merken die niet overal verkrijgbaar zijn. Onze winkel heeft een luxe uitstraling en men kan hier gratis parkeren voor de deur”, somt Wilfred het lijstje pluspunten op. “Maar het allergrootste pluspunt is toch wel onze kennis en klantgerichtheid.”

Service
Wilfred vertelt geanimeerd over het zelf in elkaar zetten van elke kinderkamer in de showroom. “Als er dan een klant belt die problemen heeft met de montage, kunnen wij telefonisch precies uitleggen hoe het werkt.” Voor wie wat minder handig is, biedt BabyMax uiteraard een montageservice. Daarnaast worden alle spullen zes dagen per week thuis bezorgd. “We hebben een webshop met meer dan tienduizend artikelen. Alle online bestellingen worden thuis afgeleverd, allemaal door onze eigen bezorgservice. Wij houden alles van begin tot eind in eigen hand, omdat we zeker willen zijn van de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Meedenken
Omdat veel klanten in een totaal nieuwe wereld terecht zijn gekomen met de nieuwe wereldburger op komst, nemen Wilfred en zijn collega’s graag de tijd voor klanten. “We luisteren naar hun wensen en zoeken daar de beste producten bij, zodat klanten tevreden de deur uit gaan. Vaak komen klanten hier voor de complete uitzet, dan gaan we in een strategische volgorde de winkel door, zodat mensen niet in de war raken door een overload aan informatie in korte tijd. Uiteindelijk draait het hier maar om één ding: om de glimlach van de klant.” 

Kanaal-Zuid 72a
7332 BC Apeldoorn
T 055-3127995
E info@babymax.nl
I www.babymax.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar