Nieuws

‘Apeldoorn beter op de kaart zetten’

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Jacqueline van den Brink (59 jaar) is toegetreden tot de Raad van Toezicht van Apeldoorn Marketing, de citymarketingorganisatie van Apeldoorn. Van den Brink volgt daarmee Barry van de Lagemaat op. Van den Brink neemt meerjarige toezichtervaring in onderwijs, wonen en cultuur met zich mee.

Jacqueline van den Brink

Jacqueline van den Brink heeft haar sporen verdiend in de marketing & communicatie. Tot medio 2010 was zij Executive Vice President bij de Rabobank, met de zakelijke markt als speerpunt. Zij was als commercieel directeur Marketing en Sales Rabobank Nederland verantwoordelijk voor het realiseren van rendabel marktleiderschap in de Nederlandse Private Banking markt. Na haar carrière bij de Rabobank was Van den Brink onder andere Vicevoorzitter van de Raad van Toezicht bij het Apeldoorns Openbaar Voortgezet Onderwijs. Tevens is zij voorzitter Raad van Toezicht van Foenix Apeldoorn en lid van de Raad van Commissarissen van wooncorporatie De Goede Woning. 

De nieuwe voorzitter: “Het hogere doel is om Apeldoorn beter op de kaart te zetten in Nederland, samenwerken in de stad te bewerkstelligen, om zo te kunnen concurreren met andere steden.” Vanuit haar huidige positie heeft Van den Brink veel ervaring in het maken van verbindingen op verschillende terreinen. De Raad van Toezicht van Apeldoorn Marketing bestaat per 31 januari uit Jacqueline van den Brink (voorzitter), Michel van Maarseveen (directeur Paleis Het Loo) en Wendy van der Velde (voorheen bestuurslid Apeldoorn Promotie, zelfstandig marketingconsulent).

Apeldoorn Marketing is de citymarketingorganisatie van Apeldoorn en is actief op het gebied van promotie, informatieverstrekking, onderzoek en dienstverlening. De ambitie van Apeldoorn Marketing is het bevorderen van een positief klimaat op het gebied van wonen, werken, ondernemen en vrijetijdsbesteding in Apeldoorn.

 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar