Nieuws

Aan de slag voor je eigen buurt

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

ZUTPHEN – “Loop je rond met een geweldig idee voor jouw buurt en wil je meer handvatten hoe je jouw initiatief samen met anderen kunt opzetten? Wij, als Stadsonderneming Zutphen, organiseren op donderdag 18 januari een bijeenkomst ter inspiratie. In deze gratis bijeenkomst krijg je praktische tools om een initiatief vanuit gelijkwaardigheid op te zetten.”

Je leert hoe je krachten en rollen van jezelf en teamleden in kaart kunt brengen en hoe je samen kunt zorgen voor inkomsten voor het initiatief. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met nulpunt.org en Civic Source. Beide organisaties hebben een ruime ervaring in het begeleiden van initiatiefnemers op diverse plekken in het land. De inspiratiebijeenkomst is 18 januari van 19.30 tot 21.30 uur in het Odensehuis, Tennagelshoek 6. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.stadsondernemingzutphen.nl of via e-mail: info@stadsondernemingzutphen.nl

 

De Stadsonderneming Zutphen is een onafhankelijke stichting die maatschappelijke initiatieven van inwoners en organisaties ondersteunt. 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar