Winacties

‘Hier kun je met open ogen dromen’

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Even je telefoon uit en genieten van nostalgisch vermaak. Dat doe je in het circus! Van zaterdag 21 april tot en met zondag 29 april staat circus Bernardo met de grote tent op het terrein Zuiderpark/Maasstraat. “In de grote circustent komt veel vermaak voorbij, zoals prachtige paardendressuur, acrobaten die je op het puntje van de stoel laten zitten en natuurlijk zijn er vrolijke clowns”, vertelt Lennart, die tourmanager is van de familie Renz nu zij Nederland bezoeken.

De familie Renz is een bekende naam. Armando Renz is een circusman die is opgegroeid in de wereld van zand en zaagsel. Hij heeft circus Bernardo opgericht; de naam duidt op de jongste telg in de familie. “Het circus is veranderd. Voorheen werkten we met olifanten in het circus en andere dieren. In 2015 gingen de dikhuiden met pensioen en toen werd het tijd voor meer acrobatiek en andere voorstellingen. De paardendressuur blijft bijzonder. Neem bijvoorbeeld ons paard dat naar bed gaat. Jong en oud willen wij een leuke show bezorgen.”

Armando reist met zijn team door heel Europa en dit jaar is Nederland aan de beurt. Het programma van Circus Bernardo duurt ruim anderhalf uur inclusief een pauze. De voorstellingen zijn op de volgende data: zaterdag 21 april om 15.00 en 19.00 uur, zondag 22 april om 14.00 uur, woensdag 25 april 15.00 uur, vrijdag 27 april 15.00 uur, zaterdag 28 april 15.00 en 19.00 uur en zondag 29 april om 14.00 uur. Op zaterdag betalen volwassenen de kinderentreeprijs en op zondag krijgen oma’s gratis entree als zij samen met een betalend kleinkind komen. Op Koningsdag (vrijdag 27 april) is de entreeprijs 10 euro. Kijk voor alle informatie en kaarten op www.circus-bernardo.nl. Kaarten zijn ook te koop aan de kassa (let op: pinnen niet mogelijk).

Lezers die kans willen maken op vrijkaarten kunnen een mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net. Dit kan tot vrijdag 12.00 uur. Winnaars krijgen per mail bericht.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws


Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar