Ondernemend

Easy en slim afvallen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

Easyslim.nu kent een enorme groei. Dat merkt ook Leny du Burck. Opende zij in 2018 haar studio in Deventer, inmiddels heeft zij ook in Zutphen een mooie en ruime locatie waar zij haar klanten helpt naar een gezond gewicht. “Ik heb inmiddels een aantal betrouwbare medewerksters die exact volgens mijn visie - en die van Easyslim.nu - werken. De methode werkt erg goed en dat merken we aan de resultaten en reacties van onze klanten.”

Met een huiselijke sfeer en een vertrouwde omgeving voelen klanten zich snel op hun gemak bij Easyslim. Het pand waar Leny haar ‘Zutphense locatie’ heeft gevestigd, biedt genoeg ruimte en daarnaast is het gemakkelijk parkeren voor de deur.

Op weg naar gezonder gewicht en strakker lichaam
“Als een klant bij mij komt, beginnen we altijd met een intake. Hierbij gaan we kijken wat het doel is. Wil je een bepaald aantal kilo’s gewicht verliezen, strakker in je vel zitten (denk aan overtollige huid) of ‘in beweging blijven’. We gaan er samen mee aan het werk, wat het doel ook is.” Na het maken van een persoonlijk behandelplan volgt de eerste behandeling. Allereerst worden er metingen verricht. Tijdens de behandelingen krijgt de klant banden om de buik, heupen en benen. Het apparaat wordt op de specifieke situatie van de klant afgesteld en werkt met behulp van pads die op het lichaam worden geplaatst. “De pads halen vet uit de vetcel, door middel van ultrasound: hoge geluidsgolven, die je niet ziet of hoort. Via het lymfestelsel volgt afvoering uit het lichaam, terwijl tegelijktijdig door elektrostimulatie de spieren worden opgebouwd. Cellulite wordt minder en een slappe huid zal weer mooi strak worden!”

Na de behandeling volgt opnieuw een meting en daarbij zal een aantoonbaar resultaat zijn. “Omdat wij zo overtuigd zijn van onze methode, geven wij garantie. Als er niet minimaal 4 centimeter af is, dan hoeft de klant niet te betalen!” Afhankelijk van het te behalen doel volgt een traject van een aantal maanden of langer.

In Deventer en Zutphen
Met de uitbreiding naar Zutphen is het ook hier mogelijk om slim en easy af te vallen. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat klanten op een verantwoorde manier centimeters kunnen verliezen. “Deze methode is heel toegankelijk. Ook mensen die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of een blessure hebben, kunnen gebruik maken van onze methode. Afslanken op een easy manier.” Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op de website of contact opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Easyslim.nu Deventer
Fesevurstraat 9
7415 CM Deventer
T 06-22782344
E deventer@easyslim.nu 
W www.easyslim.nu 

Easyslim.nu Zutphen
Industrieweg 85
7202 CA Zutphen
T 06-22782344
E zutphen@easyslim.nu 
W www.easyslim.nu 

|Doorsturen


Ondernemend nieuws
Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar