Ondernemend

Silhouette Health & Beauty

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

Fitnesscenter en schoonheidsinstituut Silhouette Health & Beauty bestaat alweer 24 jaar. Silhouette biedt een breed scala aan activiteiten. De sfeer is ontspannen, gezellig en laagdrempelig.

Valerie Ailleaume begon in 1993 aan de Stationsstraat en verhuisde in 2002 naar Het Zwanevlot. In 2004 werd het pand uitgebreid met fitnessruimte, behandelruimtes, Qi gong en zumba-ruimte, douches en kleedkamer. Valerie wordt bijgestaan door haar medewerkers. “We hebben veel vaste klanten.” Mensen komen hier voor de persoonlijke benadering. Bij mooi weer kun je lekker in de patio van de zon genieten met een kopje koffie of thee.

 

Nieuw! Cryolipolyse (vetbevriezing).
Met de nieuwste bevriezingsmethode, genaamd Cryolipolyse, is het mogelijk om overtollig vet aan te pakken zónder operaties... Het resultaat is vetvermindering op de bekende probleemzones zoals buik, love-handles, taille en heupen.

 

Afslanken

Silhouette biedt een volledig en persoonlijk afslankprogramma met een medisch onderbouwd SilproXs proteïnedieet (zowel voor mannen als vrouwen). Het programma wordt altijd ondersteund met de Cryolipolyse, Starvac & Lipolizz voor het verbeteren van het contour. Een eerste informatief gesprek is kostenloos en vrijblijvend.

 

Starvac (bindweefselmassage)

Silhouette behandelt cellulite met de Starvac SP®, een mechanische bindweefselmassage met vacuüm, ook wel dermotherapie® genaamd. Het betreft een wetenschappelijk bewezen behandelmethode van de huid en het bindweefsel. De behandeling helpt om het lichaam vorm te geven en is op dit moment de meest succesvolle methode ter bestrijding van cellulite.

 

Fitness voor vrouwen

“Onze fitnessruimte is voorzien van alle up-to-date fitnessapparatuur. Wij bieden cardiofitness, krachtcircuittraining, powerplate, slenderbanken, Qi gong en zumba aan. Deelneemsters werken in hun eigen tempo en worden persoonlijk begeleid. Een eerste proefles is gratis.”

 

Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon kun je terecht voor een standaard behandeling, maar ook voor gespecialiseerde behandelingen. Eén van de gespecialiseerde behandelingen is de L300 in combinatie met microdermabrasie. Deze behandeling zorgt voor een direct stralender, jonger en gelifte huid. Permanente make up en duurzaam ontharen door middel van e-light completeren het aanbod. De lichaamsbehandelingen omvatten onder meer ontspanningsmassages, bindweefselmassages en harsen. Ook kunt u terecht voor manicure- en pedicurebehandelingen.

Silhouette Health & Beauty is geopend van maandag tot en met zaterdag. Gratis parkeren op eigen terrein.

 

Silhouette Health & Beauty

Het Zwanevlot 323

7206 CS Zutphen

T 0575-544680

E shb.zutphen@gmail.com

I www.silhouette-wellness.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar