Ondernemend

Het beste resultaat in een krappe huizenmarkt

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

De aantrekkende huizenmarkt levert inmiddels in grote delen van het land een schaarste aan betaalbare woningen op; ook in Zutphen is dat het geval. Zonder goede makelaar grijp je al gauw mis. Wie verzekerd wil zijn van de beste aan- of verkoopprijs, schakelt daarom Makelaardij IJsselborg in.

Elke makelaar koopt en verkoopt, maar in deze snel veranderende wereld en markt heeft men de perfecte makelaar nodig, die meedenkt en optimale advisering en ondersteuning geeft. Marieke Kok en Hans van Reen van Makelaardij IJsselborg aan Polsbroek 154 weten als geen ander waar de knelpunten zitten en hoe deze kunnen worden weggenomen. Bij verkoop wordt tijdens de uitgebreide waardebepaling een verkoopplan op maat gemaakt. Eventuele optimalisatie kan snel worden uitgevoerd doordat IJsselborg - indien gewenst - eigen contacten kan inschakelen, die efficiënt en tegen een goede prijs de gewenste veranderingen uitvoeren. Bij aankoop kan een renovatie soms een struikelblok vormen. Makelaars Marieke en Hans kunnen nog tijdens de (tweede) bezichtiging aangeven hoe voor geringe kosten optimaal woonplezier kan ontstaan. “Wij kunnen daarbij ontzorgen door een prijsindicatie en tijdsbepaling aan te geven”, verzekert Hans van Reen. 

 

Beide makelaars kennen alle panden door en door, waarbij Marieke de kanttekening plaatst dat geen enkele woning hetzelfde is. “Kijk bij verkoopprijs niet naar de woning van de buren”, adviseert zij. “Je eigen woning kan een betere lichtinval of net dat speciale doorkijkje in de straat hebben.” De IJsselborg-makelaars staan altijd voor u klaar, ook wanneer u alleen in de avonduren of het weekend beschikbaar bent.

 

Naast bestaande woningen en bedrijfspanden heeft IJsselborg Makelaardij ook nieuwbouw in de verkoop. Midden in de binnenstad van Zutphen, aan de Halve Maanstraat, zijn nog enkele appartementen te koop in het project Het Eerste Qwartier fase 2. “Het is een zeer geliefde plek”, vertelt Marieke. “Dit is de enige nieuwbouw in het centrum, dus er is veel vraag naar. Wie belangstelling heeft moet zich haasten.”

 

De digitalisering heeft ertoe geleid dat we bijna alles zelf kunnen. Bij de aan- of verkoop van een huis is het echter beter een professionele makelaar in de arm te nemen. In de praktijk verdient een makelaar zich altijd terug.

 

Makelaardij IJsselborg werkt voornamelijk regionaal, maar maakt gebruik van de ervaring bij opdrachten uit andere delen van het land, waardoor de kennis en kunde van de markt alleen maar geoptimaliseerd wordt. Kijk voor meer informatie op www.ijsselborg.nl of maak een telefonische afspraak (0575- 546000).

  

Polsbroek 154
7201 BZ Zutphen
T 0575-546000
E info@ijsselborg.nl
I www.ijsselborg.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar