Ondernemend

Net dat beetje extra bij Fotozaak Pieter Keuzekamp

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

ZUTPHEN – De fotozaak van Pieter is te vinden aan de Korte Beukerstraat en als derde generatie fotograaf, na zijn grootvader en vader, kent Pieter alle kneepjes van het vak. Als je de winkel binnenloopt valt meteen de ‘grote gele wand’ op; als exclusieve Nikondealer in Zutphen is hier een hele wand ingericht met de nieuwste camera’s en objectieven van Nikon. Uiteraard zijn hier ook andere kwaliteitsmerken verkrijgbaar.

Wil je eerst advies over bijvoorbeeld een camera of een lens? Ook dan ben je hier aan het juiste adres, want Pieter vertelt graag over de mogelijkheden die de camera of lens te bieden heeft. De Nikoncertificaten die Pieter allemaal heeft behaald laten zien dat hij volledig op de hoogte is van het assortiment in zijn winkel.Naast Nikon zijn hier uiteraard ook andere merken verkrijgbaar. “Luisteren naar de klant is het allerbelangrijkste. Ik ga altijd uit van wat iemand nodig is of wat hij of zij wil fotograferen. Als je net begint met fotografie ben je meestal iets anders nodig dan iemand die al jarenlang in het vak zit. Vaak weet ik aan de hand van kernwoorden wel wat de klant wil en dat vind ik ook juist het leuke aan dit vak.” 

 

Met een groepje op pad
Camera’s, flitsers, filters, tassen en statieven…het is een deel van het grote assortiment bij de fotozaak. Ook een royaal aanbod aan verrekijkers staat opgesteld. Pieter wil tevreden klanten en vooral dat ze ook weer terugkomen in de winkel. “Soms als mensen niet naar mijn winkel kunnen komen, omdat ze bijvoorbeeld slecht ter been zijn, ga ik naar de mensen thuis. Ik doe graag dat beetje extra.”

Pieter fotografeert zelf ook nog uiteraard en geeft regelmatig cursussen en workshops, zowel voor volwassenen als kinderen. “Vooral het werken met kinderen vind ik erg leuk. Met een klein groepje op een middag foto’s maken en ze leren kijken.” Ook voor het volgen van workshops kunnen liefhebbers bij Pieter terecht. “In juni/juli geef ik weer een workshop portret. Met een klein groepje gaan we dan op pad, foto’s maken en natuurlijk bespreken. Voor mensen die hierin geïnteresseerd zijn; houdt de website in de gaten.”

 

Printen van foto’s
Niets is mooier dan mooie foto’s op kwalitatief hoogwaardig papier laten afdrukken. Dat kan bij Pieter en voor afdrukken tot 20x30cm geldt de snelservice (binnen een uur weer ophalen). “Wij kunnen hier absoluut de beste printkwaliteit leveren. Het gaat om de combinatie papier en kleur, die beide van topkwaliteit moeten zijn.”

 

Pasfoto’s voor 15 soorten landen
De meeste landen stellen bepaalde voorwaarden aan pasfoto’s voor bijvoorbeeld op het paspoort en visum. Pieter kent alle 15 soorten pasfoto’s, dus naar welk land je ook gaat…hier kun je met een gerust hart pasfoto’s laten maken die voldoen aan de eisen van je reisbestemming en visum. Wij maken ook pasfoto’s op locatie die voldoen aan de eisen van de gemeente Zutphen.

 

Informatie
Fotozaak Pieter Keuzekamp
Korte Beukerstraat 19
7201 KP Zutphen
Telefoon:        0575 511962
Website:         www.keuzekamp.nl
E-mail:           info@keuzekamp.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuws
Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar