Nieuws

Zwemmen voor moeder

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Zondag 17 september gaat tijdens het evenement Swim to Fight Cancer een grote groep Apeldoorners tot wel 1500 meter zwemmen in het Apeldoorns kanaal, om te laten zien hoe hard ze bereid zijn te vechten tegen deze ziekte.

Mees Vosbeek en Bart Giezeman

Een van de deelnemers, Siem Keijzer, kreeg ruim twee jaar geleden te maken met de diagnose huidkanker. Gelukkig kon hij de strijd voorkomen die vele anderen wel moeten voeren. Afgelopen weekeinde was hij aanwezig bij Autowasstraat Car Wash Kleiboer aan de Sleutelbloemstraat 69. Van elke autowasbeurt ging 1 euro naar het zwemevenement. De bezoekers van de wasstraat kregen die dag een goodiebag met geschenken van diverse prominente sponsoren. Het bedrag dat bij elkaar werd gewassen, was 1.578 euro.

Inmiddels hebben zich al 150 zwemmers, waaronder elf junioren, aangemeld voor Swim to Fight Cancer. Onder hen zijn de junioren én vrienden Mees Vosbeek en Bart Giezeman, wier moeders beiden vechten tegen de gevreesde ziekte. Beide jongens hebben al mooie bedragen aan sponsordonaties binnen; het recordbedrag kwam vorig jaar op naam van Bjorn van Bon. Deelnemers kunnen zich nog steeds opgeven voor het evenement via https://apeldoorn.swimtofightcancer.nl/ 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws


Cartoon van de week


Meest gelezen


Buienradar