Nieuws

Verkiezing Deventer Ondernemer van het Jaar

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Dit jaar organiseert Deventer Marktplein voor de achtste keer de verkiezing Deventer Ondernemer van het Jaar. “Nieuw dit jaar is de toevoeging van de categorie E-Commerce Ondernemer van het Jaar”, vertelt Marco Kok namens MKB Deventer. Google heeft Deventer verkozen tot E-commercestad van Overijssel en dit motiveerde de organisatie van Deventer Marktplein tot het toevoegen van deze categorie.

“De jury is blij verrast met het hoge niveau dat ook deze editie van de verkiezing weer gehaald is. Diverse genomineerde bedrijven laten prestaties zien die op wereldniveau uniek zijn.” Uit alle ingezonden nominaties heeft de vakjury de drie kandidaten per categorie gekozen voor de tweede ronde van de verkiezing. In de categorie Overall Ondernemer zijn dit Working Spirit, 3DGeo Solutions en Guide ID. Het Woningabonnement, Konnected en Pure Africa zijn de genomineerden in de categorie MVO-Ondernemer. Als E-commerce ondernemers zijn genomineerd Drukwerkdeal, BSR Agency en 2-Monkeys.

De genomineerden in de categorie Starter van het Jaar zijn Gamefactory, Davo Bier en de Gasfabriek. Marco: “De jury heeft Gamefactory gekozen omdat deze een totaal nieuw concept in Deventer heeft neergezet. Davo Bier heeft in korte tijd een duidelijk zichtbare plek veroverd in de stad en dat dankzij een crowdfundingactie. Ook de Gasfabriek heeft zonder subsidie, maar puur op de kracht van geloof hebben in je ideeën, binnen anderhalf jaar de huurruimten vrijwel vol.”

Op vrijdag 10 november vindt het tweede juryberaad plaats. Elke ondernemer pitcht zijn of haar bedrijf met gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna maakt de jury de keuze welke van de drie bedrijven per categorie de uiteindelijke winnaar is. De uitslag van de jury wordt bekendgemaakt tijdens het Business Event Deventer Marktplein op woensdag 15 november in de businesslounge van Go Ahead Eagles.

Alle genomineerde bedrijven zijn gefilmd met een korte pitch over hun bedrijf. Vanaf woensdag 1 november staan al deze pitchfilmpjes online op www.deventermarktplein.nl. Het publiek kan dan stemmen wie volgens hem of haar de winnaars moeten zijn. 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws
Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar