Nieuws

Veiling Duco Avis

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

ZUTPHEN - Duco Avis veilingen houdt op maandag 18 september een veiling. De steeds groter wordende collectie, met steeds meer ‘gekke dingen’ zoals Duco Avis vertelt, maakt het de moeite waard een kijkje te komen nemen en natuurlijk, eventueel, een bod uit te brengen.

“Een veiling bij ons is een levendig event, met een beeldscherm, muziek en volop sfeer. Wij zijn altijd in voor iets nieuws. Zo gaan wij nu een veiling organiseren op een doordeweekse avond. De veiling begint om 19.00 uur en vanaf 18.00 uur zijn de mensen welkom. Natuurlijk kunnen zij van te voren komen kijken naar de producten. Dit kan door de week en ook de zondag ervoor (17 september).”

Een aantal producten die in de veiling van 18 september meedoen, zijn een vroeg 19e-eeuwse Chinese lak-theekist met tinnen binnendoor (foto), een mahonie kast met glazen deuren en 14 grote, diepe laden en een groene vaas met deksel van Kristal unie Maastricht. Deze is ontworpen door de bekende ontwerper Rozendaal.

“Veilen in een nieuw en modern jasje, dat is wat wij hier doen. Wij gaan volledig met de tijd mee door de veiling zichtbaar te maken op Facebook en door middel van een te downloaden catalogus.  Wie benieuwd is naar de nieuwe collectie kan terecht in de toonzaal. Hier staat een steeds uitgebreider aanbod aan artikelen waarop geboden kan worden.

Duco Avis Veilingen, Noorsestraat 7 te Zutphen. Website www.ducoavisveilingen.nl, e-mail info@ducoavisveilingen.nl en telefoon 0575-510749

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar