Nieuws

Speeddaten met deskundigen in Wooncafé

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op donderdag 2 november wordt het eerste Wooncafé gehouden in Het Stadscafé in Apeldoorn. Het Wooncafé heeft als doel informatie te geven aan iedereen die verhuis- of verbouwplannen heeft. Men kan speeddaten met lokale deskundigen en zo de mogelijkheden onderzoeken.

Tijdens deze gratis inloopavond kunnen consumenten al hun persoonlijke vragen stellen rond de aanschaf van een eerste of een volgende woning. Ook als men wil huren, verbouwen of zelfs een huis wil laten bouwen, kan met terecht met vragen. Tijdens deze avond zijn namelijk Tijmen Kroes NVM Makelaars, de Hypotheekshop, 123Wonen verhuurmakelaar, Finstral kozijnen, deuren en serres, MTB Architecten en Ixina keukens hier speciaal voor aanwezig. Het Wooncafé kent een laagdrempelige opzet en wordt georganiseerd in het café, met een kopje koffie of een borreltje erbij. Iedereen kan één op één praten met diverse onafhankelijke deskundigen.

 

“Doel van het Wooncafé is om mensen op weg te helpen in de keuze. Blijf ik wonen en ga ik verbouwen of ga ik verhuizen. Wat is mijn huis waard, verkoop ik mijn huis snel, wat kan ik financieel? En als ik wil verbouwen, kan dat en wat kost dat? Tijd voor een nieuwe keuken of nieuwe kozijnen? Hoe makkelijk is het om onder genot van een drankje even bij iedereen zonder enige verplichtingen een vraag te stellen. En dan neem je ook nog een goodiebag met veel voordeel mee naar huis. Dit wil je niet missen”, aldus NVM-makelaar Frank Huibers.

 

Het Wooncafé wordt gehouden in Het Stadscafé, Nieuwstraat 295 en duurt van 18.30 tot 21.00 uur. Toegang is gratis maar meld je graag wel even aan via mijnwooncafe.nl. Hier vind je ook meer informatie.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws


Cartoon van de week


Meest gelezen


Buienradar