Nieuws

Online beursplein voor 3FM Serious Request

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Het Beursplein Serious Edition was vorige week een groot succes. In de Grote Kerk in Apeldoorn waren ongeveer honderdvijftig belangstellenden aanwezig en werden 58 matches gemaakt. Zo maakte Etos een mooie match met Atlant, dat op zoek was naar invulling van hun ‘talentconcept’.

Tijdens de verschillende inspiratiesessies, die eerder dit jaar gehouden werden, kwam het idee voor een beursplein naar voren. Wethouder Nathan Stukker en Wijnand Speelman, dj bij NPO 3FM, verrichtten met een klap op de gong de openingshandeling van de avond die vraag en aanbod samen moest brengen. Wethouder Nathan Stukker: “Ik ben erg blij met dit initiatief. Het is fijn om te zien dat de samenleving nu al uit de startblokken komt met ideeën om in actie te komen voor 3FM Serious Request.”

Om verbindingen te leggen tussen diverse partijen in de brede regio, is er een online beursplein gemaakt. Via www.beursplein.sra17.nl krijgt vraag en aanbod ook na deze avond de mogelijkheid om met elkaar te matchen om samen in actie te komen voor 3FM Serious Request. (Foto: Peter Lous)

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws


Cartoon van de week


Meest gelezen


Buienradar