Nieuws

Kunst- en Herfstfair

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Zaterdag 28 oktober van 11.00 tot 17.00 uur is er een Kunst- en Herfstfair in wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan 360 en Het Hof van Orden aan de Laan van Orden. De toegang is vrij.

De Fair wordt verzorgd door de vrijwilligers van de Kunst- en Hobbyroute, in samenwerking met Accres. Op beide locaties zijn verschillende stands te vinden met kunst, creativiteit, zang, culinaire lekkernijen en diverse demonstraties. Voor de kinderen is er op beide locaties een speciale herfst-knutselhoek.

Gedurende de hele dag is er live-muziek; zo kan men in wijkcentrum Orca van 12.00 tot 16.00 uur genieten van bekende liedjes en meezingers van vroeger en nu.Voor de kinderen is er een knutsel- en kleurwedstrijd; haal een kleurplaat op in wijkcentrum Orca, kleur en versier deze zo mooi mogelijk en maak hiermee kans op mooie prijzen.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wie het leuk lijkt om kunst of andere creatieve bezigheden te laten zien en/of te verkopen, of het leuk vindt om aanwezig te zijn met een verkoopstand, kan contact opnemen met Ingvild Lith, sociaal beheerder van wijkcentrum Orca, via telefoon 06-13144371 of e-mail ilith@accres.nl 

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws


Cartoon van de week


Meest gelezen


Buienradar