Nieuws

Kleurrijke derde editie (H)eerlijke Herfstfair

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

BEEKBERGEN - Na twee succesvolle edities van de (H)eerlijke Herfstfair Apeldoorn, durft de organisatie te kiezen voor kleur. Het thema van de aankomende editie van het evenement is Groen & Kleurig. De (H)eerlijke Herfstfair vindt vrijdag 8 en zaterdag 9 september plaats in Tuincentrum Het Hoogeland, Limburg van Stirumweg 19 te Beekbergen.

“We zijn geen groentjes meer, dus het is tijd om een duidelijk thema te kiezen. Kleur is wat we willen’’, aldus de organisatie. “Ook zijn we trots te mogen vertellen dat televisiepresentator Lodewijk Hoekstra op vrijdag 8 september aanwezig is op het jaarlijks terugkerende festijn van Groei & Bloei. Net zoals in zijn tv-programma’s zal hij daar met al zijn enthousiasme de bezoekers inspireren om ook zelf aan de slag te gaan in hun tuin.”

 

Deze zomer is Hoekstra weer regelmatig op televisie met zijn programma Groene Handen. Dat hij die heeft is al duidelijk sinds 2003, toen hij een vaste waarde werd in het immens populaire programma Eigen Huis & Tuin van RTL4. Met zijn tomeloze enthousiasme wist hij meer mensen aan het tuinieren te krijgen en met zijn programma Green-Kids wist hij ook kinderen warm te maken voor de natuur.

 

“Dat Lodewijk naar onze fair komt is geweldig. Als organisatie zijn wij dol op tuinieren, de natuur en het leven in de buitenlucht. Dat enthousiasme proberen we iedere editie op een andere manier over te brengen naar onze bezoekers. Lodewijk kan dat als geen ander, dus we zijn ontzettend blij dat hij naar Beekbergen afreist’’, zegt Mart Nederhof namens de organisatie. De presentator geeft gedurende de middag drie presentaties over tuinieren. Ook heeft Hoekstra zijn eigen stand, waar mensen hem naar hartenlust kunnen bestoken met vragen.

 

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog steeds de gevarieerde kraampjes, live-muziek, modeshows, bloemschikcursussen, uiteenlopende demonstraties en is er allerlei vermaak voor kinderen. “Vorig jaar hadden we een kinder-doe-kaart en dat was een doorslaand succes. Daar gaan we dit jaar zeker mee door. De kinderen vermaken zich kostelijk, terwijl hun (groot)ouders zich vol overgave op alle bijzondere kraampjes kunnen storten”, aldus Nederhof.

Voor meer informatie, zie de website www.herfstfair-apeldoorn.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws


Cartoon van de week


Meest gelezen


Buienradar