Nieuws

Kerstmarkt in De Hofstad

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Op zaterdag 18 november wordt het weer gezellig druk in kerkelijk centrum De Hofstad, Hofveld 52. Van 10.00 tot 15.00 uur wordt daar de jaarlijkse kerstmarkt gehouden.

Ook dit jaar is er weer een ruime keuze in kerstartikelen, winterkleding, sieraden, boeken, puzzels en schilderijen. Er zijn prachtige, door Anneke Blok gemaakte kunstige kerststukjes en sieraden in allerlei variaties te koop. De artikelen zijn laag geprijsd en dat  nodigt uit om te kopen.

Bovendien worden er loten verkocht waarmee men een fiets kan winnen. “En als u het gewicht van het krentenbrood of de rollade raadt, is die voor u”, vertelt de organisatie. De Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking (ZWO)-groep verkoopt Fair Trade-artikelen.

Bezoekers kunnen met sjoelen een prijs winnen of door het aantal pepernoten in een pot te raden. In de hal kan men gezellig een kopje koffie, een glas alcoholvrije Glühwein of fris drinken, en een oliebol (oliebollen zijn uiteraard ook buiten bij de bakkers te koop), een heerlijke kop soep of een broodje worst eten.

|Doorsturen

Uw reactie


Ondernemend nieuws


Laatste nieuws


Cartoon van de week


Meest gelezen


Buienradar