Nieuws

Gezinsuitjes website Go-Kids viert vijfjarig jubileum

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

DEVENTER - Deze maand is het vijf jaar geleden dat de gezinswebsite Go-Kids is gestart. Een website speciaal gericht op het regionale aanbod van activiteiten voor kinderen en gezinnen. Wat vijf jaar geleden in Zwolle begon, is inmiddels al actief in 18 regio’s in Nederland, waaronder sinds november 2016 ook in Deventer Salland. Dubbel feest dus, deze maand!

“Wij willen gezinnen helpen in hun zoektocht naar regionale activiteiten. Er is zoveel leuks te doen in Salland, zowel op het gebied van sport, natuur en avontuur, als op creatief, cultureel en culinair gebied. Zo kunnen kinderen, door lekker veel te doen, op speelse wijze hun talenten ontdekken en ontwikkelen. En voor bedrijven en organisaties is het interessant om zich via onze kanalen te verbinden met gezinnen in de regio met een doelgroep-specifiek aanbod”, leggen Herma Machiavello en Jessica Bakker, oprichters van Go-Kids Deventer Salland, uit.

Ambities

Inmiddels is de formule Go-Kids al in 18 regio’s uitgerold. Het is de bedoeling dat Go-Kids eind volgend jaar in heel Nederland beschikbaar is. “Wij zijn trots op wat we bereikt hebben”, licht Jessica Bakker toe. “De online markt is een grote uitdaging, maar door geloof in ons idee en een groot doorzettingsvermogen staan wij waar we nu zijn: een bijna landelijke organisatie met 18 regio’s. Zo zijn er in het afgelopen jaar al meer dan een miljoen uitjes en activiteiten op Go-Kids bekeken en volgen meer dan 40.000 mensen Go-Kids via de social mediakanalen. Mensen hebben behoefte aan overzicht en ideeën. Wij vinden het superleuk om bedrijven en consumenten te verbinden, en onze inzet werpt z’n vruchten af. In de toekomst wil Go-Kids verder uitbreiden. Go-Kids wil er voor alle kinderen zijn, dus ook voor kinderen die het financieel, lichamelijk of qua integratie wat moeilijker hebben. Wij zijn momenteel in gesprek met organisaties om hier programma’s voor op te zetten zodat alle kinderen, ook degenen in de maatschappij die bepaalde drempels tegenkomen, hun gading kunnen vinden op Go-Kids.”

Jubileumacties

Om het vijfjarig bestaan te vieren, heeft Go-Kids in alle regio’s en landelijk via haar social media kanalen (www.facebook.com/GoKidsdeventersalland) een aantal jubileumacties opgezet, waarbij er leuke prijzen te winnen zijn: van een weekendje weg of een fiets tot vrijkaartjes voor regionale uitjes.

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws
Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar