Nieuws

Feest rond 40-jarig bestaan
wijkcentrum De Stolp

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Vrijdag 22 september van 14.00 tot 17.00 uur is het feest in wijkcentrum De Stolp aan het Violierenplein 101. Het wijkcentrum bestaat veertig jaar; tijdens deze middag zijn er verschillende activiteiten voor zowel jong als oud.

Iedereen kan gratis meedoen met de activiteiten van verschillende verenigingen en er is een tentoonstelling met 23 luchtfoto’s van de wijk De Maten, gemaakt door Hans Snelleman. Voor de kinderen is er een Meet & Greet met Binky, een springkussen, knutselactiviteiten bij CODA en de kinderen kunnen zich in De Stolp laten schminken door kinderdagverblijf Dikke Maatjes. Tevens is het mogelijk om op deze middag voor een gereduceerd tarief Glowgolf te spelen! 

Kleurwedstrijd
“Je kunt meedoen met een kleurwedstrijd, door vooraf de kleurplaat op te halen bij wijkcentrum De Stolp of door deze te downloaden via de link www.accres.nl/kleurplaat. Lever de kleurplaat voor vrijdag 22 september in bij De Stolp en maak kans op mooie prijzen zoals kaartjes voor Glowgolf, Aquacentrum Malkander of Kinderparadijs Malkenschoten.” 

Voor vragen of meer informatie kan men contact opnemen met de beheerders van wijkcentrum De Stolp, telefoon 055-5414442 of e-mail destolp@accres.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws


Cartoon van de week


Meest gelezen


Buienradar