Nieuws

Familiedag mooie afsluiter Veluws Bierfest

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

APELDOORN - Het Veluws Bierfest beleeft dit jaar zijn derde editie en die belooft bijzonder spraakmakend te worden. Met als nieuw hoogtepunt een derde dag vol (familie)activiteiten en de strijd om de Gouden Bierpul.

Foto: Robert Boxtart/studiotriggershoot.com

Het Veluws Bierfest vindt plaats op vrijdag 6 (van 17.00 tot 23.00 uur), zaterdag 7 (van 17.00 tot 23.00 uur) en zondag 8 oktober (van 12.00 tot 20.00 uur) op het adres Vlijtseweg 130 op het Zwitsalterrein. Op de laatste dag zijn de activiteiten gericht op het gezin. De organisatoren Dani Levy (Veluwse Schavuyt) en Alger van Veldhuizen (Borrel Company) willen van deze dag 'hét dorpsfeest van Apeldoorn' maken. “Vrijdag 6 oktober heft ondernemend Apeldoorn gezamenlijk de bierpul tijdens het BedrijvenFest. Die dag is al volgeboekt! Op zaterdag 7 oktober is het Veluws Bierfest voor iedereen; schuif lekker aan met losse tickets. De belangstelling is al enorm, maar we hebben nog enkele plekken vrij. Voor de vrijdag en zaterdag hebben we de grootste blaaskapel van Nederland, de Grenslandkapel (25 man sterk), kunnen strikken.”

Op de zondag(familie)middag is de toegang vrij. Er staan dan een photobooth en diverse kermisattracties voor kinderen. Voor de allerkleinsten is er een springkussen en er zijn diverse oud-Hollandse spelen, zoals een grote sjoelbak, blik en hoepels gooien. “We hebben een schiettent voor de hele familie en huldigen die dag de Schutterskoning van Apeldoorn. Er is ook een kinderkookcafé, waar de jeugd bijvoorbeeld zelf frietjes kan maken. Daarnaast doet het Apeldoornse Kampioenschap Bierfust rollen zijn intrede. Schrijf je in met een team bestaande uit vier personen en leg het parcours, al rollend met het bierfust, het snelste af! Is jullie team het snelst? Dan win je een eigen feest ter waarde van €1000,- bij Het Stadscafé in Apeldoorn. Het evenement begint die zondag om 12.00 uur. De kosten per team zijn €25,- en inschrijven is mogelijk via www.veluws-bierfest.nl/tickets. Verder staan er diverse foodtrucks, zodat er voor ieder wat wils te smikkelen is.”

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws


Cartoon van de week


Meest gelezen


Buienradar