Nieuws

Exclusieve lezersactie:
StedenDrieHoekBespaart.nl

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

STEDENDRIEHOEK - Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek hebben gedurende de maand oktober de exclusieve mogelijkheid om zich in te schrijven voor een energieveiling. “Door u in te schrijven bij deze energieveiling, krijgt u de mogelijkheid om de allerscherpste tarieven voor uw energierekening vast te zetten. Besparingen kunnen namelijk wel oplopen tot zo’n €350,- per jaar.”

StedenDrieHoekBespaart.nl is een initiatief van Nieuwsblad Stedendriehoek en Vastelastenbesparing.nl. Met Vastelastenbesparing.nl vinden we een gevestigde naam in de wereld van energieleveranciers; ruim 50.000 mensen hebben zij inmiddels naar volle tevredenheid geholpen met de overstap van energieleverancier.

 

Beste energieaanbieding ooit

Door de samenwerking van Vastelastenbesparing.nl met Nieuwsblad Stedendriehoek kunt u als lezer profiteren van de allerscherpste energietarieven van de markt. Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven op StedenDrieHoekBespaart.nl. Voor iedereen die zich heeft ingeschreven, zal vervolgens onderhandeld gaan worden met de energieleveranciers. Door dit op deze manier te doen, is StedenDrieHoekBespaart.nl in staat om de energieleveranciers tegen elkaar uit te spelen en de beste tarieven voor u af te dwingen.

“Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt vervolgens het energieaanbod dat als beste uit de bus is gekomen, via e-mail toegestuurd. U maakt zelf de keuze of u gebruik wilt maken van dit aanbod of niet. Als u gebruik wilt maken van het aanbod, dan regelt StedenDrieHoekBespaart.nl voor u een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe energieleverancier.”

 

Overstappen fluitje van een cent

"De overstap van de ene naar de andere energieleverancier is de afgelopen jaren eigenlijk een fluitje van een cent geworden. Er is een landelijk, centraal systeem waarin alle mensen geregistreerd staan met hun huidige energieleverancier, waardoor energieleveranciers met elkaar kunnen communiceren en de overstap van de ene naar de andere leverancier vlekkeloos verloopt”, vertelt Jeroen Voorn, oprichter van Vastelastenbesparing.nl

 

“Voor veel mensen is het nog altijd lastig en onduidelijk wat de verschillen tussen energieleveranciers zijn en wat daarin de beste keuze is voor een overstap. Daarom helpen wij mensen met kiezen en bieden we alleen de allerbeste optie. Zo weet je zeker dat het goed geregeld is en dat er een deskundig team van mensen vooraf naar gekeken heeft. Voor veel mensen levert dit vervolgens een flinke besparing op, die oploopt tot wel €350,-.”

 

Inschrijven tot 31 oktober

“U kunt zich nog tot 31 oktober inschrijven, dus wacht niet te lang. Hoe meer mensen meedoen, hoe scherper onderhandeld kan worden en hoe voordeliger de tarieven zullen zijn. Uw inschrijving is geheel vrijblijvend. Pas als u het energieaanbod ontvangt, hoeft u te beslissen of u ook daadwerkelijk op het aanbod in gaat.” Inschrijven kan via de website www.StedenDrieHoekBespaart.nl

|Doorsturen

Ondernemend nieuws

Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar