Nieuws

Beter vrijetijdsaanbod voor jeugd gemeente Brummen

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

BRUMMEN/EERBEEK - Door de oprichting van Stichting United Base Events (UBE), komt er een einde aan het versomberde vrijetijdsaanbod voor de jeugd in de omgeving van Eerbeek. UBE gaat vanaf februari 2018 weer nieuw leven blazen in het enigszins verpieterde nachtleven van de jeugd, door middel van het organiseren van onder andere Hardstyle-evenementen, zowel voor de jeugd als met de jeugd samen.

Stichting United Base Events is opgericht toen drie young-professionals in de evenementenwereld, studerende aan de NHTV Academy for Leisure te Breda, de handen ineen sloegen om zo alle geleerde theorieën in de praktijk te brengen en hun passie na te streven. Naast het feit dat Rein Arnoldussen, Robin Vanderschrick en Twan Smits een passie hebben voor evenementen en het organiseren hiervan, hebben zij allen een voorliefde voor het muziekgenre Hardstyle. Vandaar dat de keuze voor welk genre zij aan willen bieden met hun feesten snel gemaakt was. Dit betekent echter niet dat UBE alleen maar Hardstyle-evenementen wil organiseren.

UBE vindt het belangrijk dat jong talent gehoord wordt en dat zij een plek hebben waar zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen in datgene waar hun hart sneller van gaat kloppen. Stichting United Base Events wil verder gaan dan menig evenementorganisatie doet. “Zo willen wij meer doen dan bijvoorbeeld een DJ-contest houden voor onbekend of opkomend talent. Wij willen mensen die zich (verder) willen ontwikkelen in bijvoorbeeld evenementorganisatie, stage design, evenementensupport/horeca etc., een kans bieden om dit te doen onder begeleiding van en in samenwerking met ons. Wij willen (nieuwe) initiatieven, opgezet door de jeugd, begeleiden en ondersteunen in de brede zin. Dit kan op het gebied van het delen van kennis en ervaringen, het ondersteunen van de jonge organisaties, maar ook op financieel gebied. UBE wil dat stapje dat velen niet durven te nemen, toch maken om zo unieke kansen te creëren.”

|Doorsturen

Uw reactie


Ondernemend nieuws

Laatste nieuwsMeest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar