Ondernemend

Najaarsactie van start bij ANWB rijopleiding Oscar Palm

Door Uitgeverij Stedendriehoek BV

Een aantal jaren geleden reed de rijschool rond met zes lesauto’s. Inmiddels zijn het er dertien, waarvan één automaat. De eigenaar van de rijschool, Oscar Palm, is blij met de groei van het bedrijf. “Wij hebben vestigingen in Deventer, Apeldoorn en Epe, maar ook in Zutphen geven we les, zodat we de hele stedendriehoek bedienen. De ANWB rijopleiding is de grootste van het land en kiest alleen voor kwalitatieve rijscholen die aan alle gestelde richtlijnen en eisen voldoen.”

Dat felbegeerde roze papiertje
Tegenwoordig mogen leerlingen met 16 jaar het theorie-examen halen. Een half jaar later, met 16,5 jaar kunnen ze beginnen met lessen. En zijn ze 17 jaar oud, dan mogen ze afrijden om vervolgens tot hun 18e onder begeleiding te rijden. “Deze methode werkt erg goed. Ze doen al vroeg ervaring op, maar doordat ze eerst onder begeleiding rijden worden ze niet zo in het diepe gegooid. Onderzoek heeft ook laten zien dat dit voor veiliger rijgedrag zorgt en daarom is de proef, die het eerst was, nu omgezet naar definitieve regel. Een team van 15 instructeurs staat klaar om de leerlingen klaar te stomen voor het examen. Lessen volgen kan in een spoedcursus, maar uiteraard is het ook mogelijk wekelijks te lessen. Naast de praktijklessen hoort bij het halen van het rijbewijs natuurlijk ook een theorie-examen. Deze theorielessen zijn klassikaal te volgen in Deventer of online. Het slagingspercentage bij ons is hoog. Die kwaliteit bieden; dat vinden wij belangrijk en daar werken we dan ook hard aan.”

Voorbereiding voor de praktijklessen
Bij de rijschool zijn diverse lespakketten af te nemen. Iedereen bepaalt zelf het tempo waarin hij of zij de lessen volgt. “Daarnaast zorgen wij er voor dat de leerlingen voorbereid aan de praktijklessen beginnen. Zo krijgen zij een praktijkboek mee, zodat ze al voor de aanvang van de lessen kunnen beginnen. Dat scheelt soms een aantal lessen.”

Naast autorijlessen wordt bij rijschool van Oscar veel meer aangeboden. “Wij verzorgen alle soorten rijopleidingen; van bromfiets tot vrachtauto. Zelfs het theorie-vaarbewijs verzorgen wij.”

Najaarsactie
ANWB Rijopleiding Oscar Palm heeft dit najaar een heel aantrekkelijke actie. Wat houdt de najaarsactie in? “Ben je enthousiast over onze aanpak na de proefles? Boek dan binnen 7 dagen na je rijles een rijlespakket en krijg je rijexamen volledig gratis! Als je het lesadvies van de rijschool volledig opvolgt, kom je óók nog eens in aanmerking voor onze (her)examengarantie. De najaarspakketten zijn maar beperkt beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent!”
De najaarsactie loopt tot en met 3 november 2017.

Voor alle informatie over de rijschool en de najaarsactie: www.oscarpalm.nl en www.anwb.nl/auto/rijbewijs/rijschool-deventer

|Doorsturen

Ondernemend nieuws


Laatste nieuws
Meest gelezen


Cartoon van de weekBuienradar